Bıldırcın

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Madness7 tarafından 17 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Madness7
    Offline

    Madness7 Üye

    Katılım:
    15 Ekim 2014
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Beyler süte 2 veya 3 bıldırcın yumurtasını kırar,karıstırıp ıcerdım. proteınce haylı zengın hesaplarsanız görürsünüz. sonra salmonella gıbı bısey duydum ciğ yumurtadann kapılan bı hastalıkmıs. ancak internette bunun tavuk yumurtası ıcın gecerlı oldugu yazıyor hangısı dogru bılemedım bilgıli bı arkadas yardımcı olursa sevınırım
     
  2. egemennn
    Offline

    egemennn Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    1.880
    Beğenileri:
    1.710
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Edirne --- Çanakkale
    Oncelikle fotograf ekliyorum bakarsaniz her ikisininde 100graminda 13gr protein oldugunu goruceksiniz yani bildircin ile tavuk yumurtasinin farki yok o konuda zaten 3 bildircin yumurtasi nerdeyse 1 tavuk yumurtasi yapar yani fiyat olarakta tavuk iyidir ama bunu ek olarak yaziyorum kusura bakmayin sorunuz baska sorunuza gelicek olursak bildircinlarin vucut isisi tavuklara gore daha yuksekmis sanirim okuduguma gore ve bu yüzden tavuk yumurtalarinda gorulen salmonella hastaliginin bildircin yumurtasinin cig icilmesi durumunda gorulmesi zormus.
    ama benim fikrim yinede cig icilmemeli mutlaka bakteri vs vardir olusabilir bence
     

    Ekli Dosyalar:

    Balboa7, Lorethlorien, telepati ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.

Sayfayı Paylaş