12 - 20 tekrar çıkarıp 4 set düzgün şekilde çıkara bileceğin bir ağırlık seçmeli bu şekilde uygulama yapılmalı bence ve okuduğum birçok mekalede az ağırlık çok tekrarın faydasız birşey olduğu belirtiliyor bench_O
omuzda hacim için çok ağırlık mı iyidir az ağırlık mı?
12den fazla cikardiginiz her rep zarar ziyan yapmayin etmeyin15 rep cikarabildiginiz agirligin lk repleri vucudunuza hiiiic bisey katmiyor emin olun. bosu bosuna bisey kaldirip indirirsiniz. ilk rep'ten itibaren bisey kaldirdiginizi hissedin en azindan. 10dan fazla da kaldirmayin hatta. 10/8/8/6 veya 10 8 6 4 yapin guzelce parcalamak istiyosaniz. Ustune de agirligi azaltip bi 6-8 rep yaparsaniz sakin ve duzgunce gayet iyidir.
misal bench basladiniz 40kilo, sonra 60, sonra 80, son set 2 veya 3 rep 100kilo bastiniz. donup 60 kiloyla 6-8 hatta 10 rep yaparsiniz olay biter.
benim bir sorum olacak herkese benim bunye yapim zayif uzun bacakli 188 boyunda biriyim amacim biraz hacim kazanip yani 1 yil gibi bir sure sadece agirlik kaldirarak hacim kazanmak daha sonra ise hafif kilo cok tekrar yaparak kaslari parcalamak ve yaglari eritmek peki ustalarima soruyorum boyle bir sey mumkunmu ve faydalari olur mu??
mumkun tabı genelde herkes bu yolu tercıh edıyor zaten once kutle sora defınısyonu kastedıyorsun