2shae
Üye
çok ağırlık çok tekrar tabiki
söylediğin şey mantığa aykırı bir defa, çok tekrar yağtığın bir ağırlık senin için çok ağır olmaz
çok ağırlık çok tekrar tabiki
bence beslenmede sorun var. Gunluk karbonhidrat ve protein alımını yaz ayrıca kılo ve boyunuda yazarsan dah saglıklı bır yorum yapabılırz.Yaklasık dört aydır body çalışıyorum setlerim 15-12-10 kollarımda hirbir şekillenme yok henüz.
Sizce bu süre içinde şekillenmemesi normal mi yoksa yanlıs giden birşeler mi var.
Okadar protein ve karbonhidrat aldığımı düşünmüyorum açıkçası
Ben bukadar süre zarfında biraz şekillenir kas arasındaki yağlar erir diye düşünmüştüm ama pek mümkün olmadı haftanın 4 günü çalışmama rağmen.
Protein tozu kullanmaya başladım 1 haftadır çok iyi beslenemediğimi düşündüğümden umarım yararını görürüm.
Boy 178 kilo 72 en son ölçüm yaptırdığımda %14 dü yağ oranı 1 ay önce falan.
sabah hergün yapamıyorum malesef yaptığım günlerdede 2 adat yumurta yiyiyorum öğlen salata ile tavuk iki adaet orta boy tavuk gögüs(gremajını bilmiyorum)akşam iki yada üç adet büftek makarna veya pilav+salata bide bir kağse yoğurt yiyiyorum.içicek olarakda sunprideın şeftali suyunu içiyorum.
Okadar protein ve karbonhidrat aldığımı düşünmüyorum açıkçası
Ben bukadar süre zarfında biraz şekillenir kas arasındaki yağlar erir diye düşünmüştüm ama pek mümkün olmadı haftanın 4 günü çalışmama rağmen.
Protein tozu kullanmaya başladım 1 haftadır çok iyi beslenemediğimi düşündüğümden umarım yararını görürüm.
Boy 178 kilo 72 en son ölçüm yaptırdığımda %14 dü yağ oranı 1 ay önce falan.
sabah hergün kahvaltı yapamıyorum malesef yaptığım günlerdede 2 adet yumurta yiyiyorum öğlen salata ile iki adet orta boy tavuk gögüs(gremajını bilmiyorum)akşam iki yada üç adet büftek makarna veya pilav+salata bide bir kağse yoğurt yiyiyorum.içicek olarakda sunprideın şeftali suyunu içiyorum.biftek yemediğim günlerde balık yiyiyorum lefrek,çupra gibi.
1 olcegınde 25 gram protein var sayarsak.
antreman gunlerı , antremandan once - antremandan sonra - yatmadan once - sabah kalktıgında olmak uzere 4 kere alırsan 100 gram protein ihtiva etmıs olursun. gelısım kacınılmaz olur. tahmınım kılon 70 kg cıvarında kalan 50 60 gram proteinide gun ıcerısınde yedıklerınden elde edebılırsın.
antreman gunlerı harıcı , sabah - yatmadan once - oglen aksam gıbı ayırarak gene 4 kere almanda yarar olur. yanı gelısım kacınılmaz olur senın ıcın. ancak vitamın alımınada dıkkat etmen gereklı. metobolizma hızı ve sentez kalıtesı ıcın. daha cok varda en azından bunları yapsan gelısım kacınılmaz olur ılk bır yıl ıcın.