Sanamı soracağım arkadaşım kime yorum yapacağımı.Yorumumu yaparım sanane!He iyi 1 senemi doldurmadan kimseye yorum yazmıyalım,fikrimizi beyan etmiyelim.Senin kafan o kadar çalışıyor olabilir.2-3 aylıkken dumbıll ne demek onu yeni yeni öğreniyor olabilirsin ama ben öyle değilim.Yeniyiz diye yorum mu yapmıyacağız.buda benim düşüncem,kime benzetirsen benzet ama beni deli etme.senin kafan basmıyor ama açıklıyayım;tüm konularda insanın fikri olur.Eline dumbıll almamış herifler vücutçuyum diye geziyor.ben en azından öğreniyorum,salona gidiyorum,sürekli soru soruyorum.istediğimede ben yorum yaparım.konularımın peşinden kuyruk gibi gezipte yorum yapma.daha ağır konuşurum,kalbini kırarım.sürekli alttan alıyorum sürekli eleştiri.sanki seni ilgilendiren birşey var.Sanane bu benim fikrim.Bana göre bodyciler iri çok güçlü ama estetik olmayan ve 50 cm kollara sahip insanlar.Bana göre estetik anlayışı ince adeleli ve güzel fit vücut.140 cm omuz yerine 125 cm ama estetik omuz.Kendini geliştirmek demiş.ben ona göremi yorum yaptım.Kendini geliştirmesi beni ilgilendirmez.2 kardeş spora başlasa biri body,diğeri fitness yapsa.body yapan güçlü olur ama ne hızlı olur ne çevik.Hem antremandan sonra deli gibi yorgun oluyorum diyen benmiyim

Sonra koşarsınız 10 km yol o kadar güçünüz kaldıysa.ve geliştirirsiniz kendinizi.1 tane adam öyle diye genelleme yapamazsın.biri çıkmış body hariç koşuda yapmış olabilir.sen yapıyormusun benim için önemli olan o.50 cm kolu kaldıramaz body ci kolay kolay,ama diğeri kaldırır.diğeri ona göre güçsüz ama normal insanlara göre güçlü olur.Bilek güreşinde belki body ci yener ama 100 metre koşuda 130 kg adam veya 90 kg adam bir yerini kaldıramazken diğeri finish i görür.Doğanın fiziğin kanunu bu.Ağır madde hantaldır,zor hareket eder.zaten sen body yi daha iyi gördüğün için body yapıyorsun.bende fitness ı uygun gördüğüm için fitness yapıyorum.Yorumumda bana ait.ankette de oylarda belli.Daha öncede söyledim.benim için 1.80 boy 130 kg bodyci ile.1.80 boy 120 kg obez insanın arasında fark yok.2 side çirkin.biri sadece güçlü.Ben pragmatik biriyim.Bakarım hangisi faydalı.O doğrudur derim.Bakarım 50 cm kolların olmasımı sağlık lı 50 li yaşlarda.deri çatlakları açısından vs veya ek madde açısından.Yoksa adeleli güzel kaslar mı?Bakarım insanlar neyi beğeniyor.bakarım ben neyi beğeniyorum.onu seçerim.Bu sporu sağlık için yapıyorsam onun kriterlerine bakarım.Hem bu işi vücut olarak görmüyorum.Dışarı çıkıp 2 saat koşmak,1 saat yürümek,2 saat futbol oynamak ta bu işin parçası.yani sağlıklı yaşamanın bir parçası.Bana görede sağlıksız bodyciler..Çünkü sırf 50 cm kollar için ek maddeler belkide zararlı olanları alanlar var.Ne için.hantallık için.Ben hiç görmedim kocaman kollu dev adamların sahilde benimle birlikte 10 km koştuğunu.bu benim fikrim saygı duyacaksın.nasıl ben senin fikrine saygı duyuyorsam sende duyacaksın.Ben salondan solana spor yapan.günün geri kalanını normal insanlar gibi geçiren biri değilim.Salondan gelir koşuya oradan dağa çıkarım.Oradan yürüyüşe çıkarım.Oradan yüzmeye giderim.Bu benim yaşam tarzım.ne seni nede başkasını ilgilendirmez