baturdemir
Üye
Öncelikle forumda bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara çok teşekkürler, oldukça yararlı paylaşımlar deneyimler var.
Arkadaşlar sorum şu; yaşım 27 1,88 116 kg berbat denmese de kötü bir fiziğim var. son zamanlarda 4-5 kg aldım ve göğüslerde sarkma oldu, kendimi bildim bileli sıkıntılıydım ama biraz araştırdım işin ucu jinekomastiye doğru gidiyor,geçmişte 1,5 yıl kadar güreş yaptım kollarımda yağ yok ve fiziğime göre zayıf. göbek göğüs ve kalça sıkıntılı
vücut çalışmaya kadar verdim, 2 tane salona gittim ikisinde de hocaların yaklaşımı kötüydü yok sen kardiyo yapmalısın yok sırf yürüyüş bisiklet vs. kızdım ve gitmedim, benim gözümde bu forumdaki arkadaşlar kendilerini hoca sanan o varlıklardan daha bilgili, bana nasıl bir yol gösterebilirsiniz? desteğinizi bekliyorum, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
Arkadaşlar sorum şu; yaşım 27 1,88 116 kg berbat denmese de kötü bir fiziğim var. son zamanlarda 4-5 kg aldım ve göğüslerde sarkma oldu, kendimi bildim bileli sıkıntılıydım ama biraz araştırdım işin ucu jinekomastiye doğru gidiyor,geçmişte 1,5 yıl kadar güreş yaptım kollarımda yağ yok ve fiziğime göre zayıf. göbek göğüs ve kalça sıkıntılı