Arabesk Rap Videoları

Benden mc naturel çoban sevenlere gelsin:(((((
Yo ye em si isyanqar yarali 34 yil ikibinondört phen sheni coq sevmistim bna neden bole yaptın dirim dirim.............

Tripkolikten harika bi Rap parçası. Tripkolikin harika tarzı ve müziğiyle kalbimde ayrı bi yeri vardır.

[DOUBLEPOST=1417714638][/DOUBLEPOST]Tripkolikten harika bi Rap parçası. Tripkolikin harika tarzı ve müziğiyle kalbimde ayrı bi yeri vardır.

arabesk rapten sonrasını okumadım ztn hala arabesk rap diyorlar su sarkıya rap anlam demektir rap hayatı birşeyi anlatır öldün bittin kestin gözlerimden yaş yerine kan geldi degildir

sen bu rap i dinle anlayabilcek misin bakalım sözleri bu arada dinledigin trip kolik in abisi santi diye bi mc dir rapcidir aklında bulunsun arabesk degildir

bizim gençliğimizde harun kolçak vardı, ozan orhon vardı, meltem taşkıran vardı, tayfun vardı, hakan peker vardı, yonca evcimik vardı, izel çelik ercan vardı,burak kut, vitamin,umay umay dinlerdik, afetlerden tuğçe san vardı ve hepsinin de bir kalitesi vardı... Allahım memleket nereye gidiyor...

bizim gençliğimizde harun kolçak vardı, ozan orhon vardı, meltem taşkıran vardı, tayfun vardı, hakan peker vardı, yonca evcimik vardı, izel çelik ercan vardı,burak kut, vitamin,umay umay dinlerdik, afetlerden tuğçe san vardı ve hepsinin de bir kalitesi vardı... Allahım memleket nereye gidiyor...
levent yükselin medcezir albümü birde demet sağıroğlu'nun kınalıbebek ve arnavutköy kaldırımı şarkısı mükemmeldir rock müziktende şebnem ferah kargo yavuzçetin vardı hepsi samimiydi ey gidi günler diziler bile bir başkaydı bizimkiler süper baba hastane falan minelyum çağından sonra o eski samimiyet bitti

levent yükselin medcezir albümü birde demet sağıroğlu'nun kınalıbebek ve arnavutköy kaldırımı şarkısı mükemmeldir rock müziktende şebnem ferah kargo yavuzçetin vardı hepsi samimiydi ey gidi günler diziler bile bir başkaydı bizimkiler süper baba hastane falan minelyum çağından sonra o eski samimiyet bitti
20 yıl geçti ben hala dinlerim o şarkıları.. emek harcıyordu hepsi, kasetlerin A/B tarafında en az 15 şarkı olurdu. şimdikiler tek parçayla patlayıp sönüyor.

Back
Yukarı