Antrenman Programım Sizce nasıl ?

Sizce Faydalı bir Antrenman Programımı ?

• EVET

Votes: 1 25,0%
  • HAYIR

Votes: 3 75,0%

• Total voters
    4
  • Poll closed .

ZUPERMAN

Üye
Başlangıç

10dk KOŞU
5dk Twister
3x50 Dumbbell Side Band

Antrenman Sonu

4x50 Mekik
4x50 Crunch
10dk Bisiklet

1.Gün (GÖGÜS)

Dumbbell Bench Press - 4 SET x 10-12
Flat Bench Cable Fly - 3 SET x 8
Bench Press - 4 SET x 10
Incline Dumbbell Press - 4 SET x 10
Low Cable Crossover - 4 SET x 10
Incline Bench Press - 3 SET x 10-12

2.Gün (Ön KOL + Arka KOL)

Barbell Curl - 4 SET x 10-12
Static Hammer Curl - 4 SET x 10-12
Scott Curl Machine - 4 SET x 8
Pushdown - 3 SET x 10
Lyining Triceps - 4 SET x 10
French Dumbbell - 4 SET x 10
Dips - Yapabildiğim kadar

3.Gün (SIRT)

Lat Pulldown - 4 SET x 15
Barbell Deadlift - 4 SET x 15
Barbell Shrug - 4 SET x 15
Pull-Up (Geniş Tutuş) - 4 SET x 10
Hyperextension - 4 SET x 15
Dumbbell Rowing - 4 SET x 15
Inverted Row - 3 SET x 8-10

4.Gün ( BACAK + OMUZ)

Squat - 15-12-10-8
Leg Press - 4 SET x 20
Leg Extension - 3 SET x 20
Leg Curl - 3 SET x 20
Smith Machine CALF Raise - 3 SET x 10
Dumbbell Shoulder Press - 4 SET x 12
Dumbbell Front Raise - 4 SET x 12
Dumbbell Side Raise - 4 SET x 12
Standing Military Press - 4 SET x 12
Reverse Fly - 3 SET x 10

Antrenman Programım hakkında yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum, Şimdiden teşekkürederim..

Ankete katılırsanız memnun olurum :)

Bu sporda kacinci ayiniz kilonuz yasiniz boyunuz ve amaciniz yorumlamak için bunlar onemli

Benim fikrim antrenman sonu mekik crunch gereksiz onun yerine 8 min abs yapabilirsiniz.
Göğüs 6 hareket cok fazla dumb bench press.veya barbell bench press.birini secin bence.

Biceps triceps iyi bence

Sırtta hyper extension gereksiz.bence zaten deadlift var.zamanla bar rowda eklemenizi oneririm.
Bacakta iyi bence
Omuz icin forumdaki iri omuz baslari icin puf noktalar konusu var mutlaka bakin yeni bi program denedim ve muthis etki etti.
Wide grip upright row olsun omuz programinizda ve side lateral raise birde iki press yapmaya gerek yok bence.son olarakta front raise cikartilabilir cunku zaten gogus gunlerinde on omuza yeterli agirlik biniyo.

Benim dusuncelerim bunlar anketi oylayamadim tapatalktan yaziyorum site görünümune gecersem oylarim :)

Benim fikrim antrenman sonu mekik crunch gereksiz onun yerine 8 min abs yapabilirsiniz.
Göğüs 6 hareket cok fazla dumb bench press.veya barbell bench press.birini secin bence.

Biceps triceps iyi bence

Sırtta hyper extension gereksiz.bence zaten deadlift var.zamanla bar rowda eklemenizi oneririm.
Bacakta iyi bence
Omuz icin forumdaki iri omuz baslari icin puf noktalar konusu var mutlaka bakin yeni bi program denedim ve muthis etki etti.
Wide grip upright row olsun omuz programinizda ve side lateral raise birde iki press yapmaya gerek yok bence.son olarakta front raise cikartilabilir cunku zaten gogus gunlerinde on omuza yeterli agirlik biniyo.

Benim dusuncelerim bunlar anketi oylayamadim tapatalktan yaziyorum site görünümune gecersem oylarim :)

yorum ve görüş için teşekkürederim, dikkate alacağım :)

2. Gün kol girmek bence saçma. Yorgun bir kol ile sırt antremanına gireceksin. Kol gününü son güne koymalısın bana göre. Eğer karın kaslarını çıkartmak istiyorsan kaslar herhangi bir ağırlağa ihtiyac duyar. Sen hiç gerilme yaratmadan mekik çekesen bir yararı olacağını sanmıyorum. Benim görüşüm bunlar.

Back
Yukarı