Diyette 9. haftam ve belden 10 cm inceldim kaslarim cok daha define hale geldi,ciltim düzeldi,kendimi cok rahat hissediyorum.Diyette ilk basladigimda ilk 3 hafta carb yüklemesi yapmamistim bu bana bayagi yag kaybetirdi.Daha sonra iki haftada bir carb yüklemeye basladim vücudumun diyete alismamasi icin.Bu günlerde her hafta sonu iki gün yükleme yapiyorum.Kaslarimin gelisiminden cok memnunum inanmayacaksiniz ama karbonhidrat diyetiyle daha sert kaslar insa edebiliyorsunuz en azindan bende öyle oldu karin kaslarim cok belirginlesti baklavalarin cizgileride olustu ama istedigim gibi olmasi icin sanirim martin sonuna kadar diyete devam edecegim.Bu arada sunu belirteyim hafta sonu yaptigim icin antrenmanlari haftasonu (cuma,cumartesi,pazar)karbonhidrat alimini cumartesi,pazar yapiyorum bu bana inanilmaz bir enerji veriyor antrenmana gitmeden öncede yüksek miktarda arginin,ornithine iceren amino asit aliyorum buda mükemmel bir pump sagliyor.bana soracak olursaniz ben profi degilim ama bu nitric oxid ürünlere hic gerek yok.Size tavsiyem creatin monohydrati weider in arg-orgin tablettleriyle birlikte idmandan önce almak ve görmek kaslariniz nasil pump oluyor.Saygilar..../fotograflari diyetin bitiminde yükleyecegim)