alman hacim programi

Arkadaslar biliyosunuz bu program 10*10 seklinde fakat biceps gibi kucuk kaslarada mi ayni seyi uyguluyuyoruz 2 haftadir bunu uyguluyorum ama kol acisindan kendimi cok kotu hissediyorum sanki kuculuyor gibi

çok teşekkürler fakat 3.12 de az değilmi[DOUBLEPOST=1408808728][/DOUBLEPOST]evet z bar ile 10.10 demiş sırta 3.10 yazıyor anlayamadım bu mantığı

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    321,7 KB · Görüntüleme: 579
Son düzenleme:
german volume traınıng yazın orjinal sayfaları çıkıyor ama muscleandfıtness ınki en açıklayıcı ve sade olanı
Dostum bu sporda çok eski sayilmam ama sana tavsiyem 4*8 dir ve temel hareketlerdir ve küçük kas gruplarında biceps gibi 3 hareketten fazla yapma bir tavsiyem daha var tek kas grubu gir ve idman zamanini kisa tut hacim kazanmak isteyen sporcu mide calf ve bilmekte calismamali bunlar destek kas grubudur hic calismasan bile gelişir

bu idman sistemi ni çok övdüler ondan dolayı başladım ama bi verim göremedim başka forumlarda da bu sistemi beğenmeyenler çok fakat ben 4 haftayı tamamlıcam bi denemiş olurum :)[DOUBLEPOST=1408820002][/DOUBLEPOST]göğüsler ve arka kolların ağrıları bitmek bilmiyor fakat biceps ve sırtta böyle bir durum yok

bu idman sistemi ni çok övdüler ondan dolayı başladım ama bi verim göremedim başka forumlarda da bu sistemi beğenmeyenler çok fakat ben 4 haftayı tamamlıcam bi denemiş olurum :)[DOUBLEPOST=1408820002][/DOUBLEPOST]göğüsler ve arka kolların ağrıları bitmek bilmiyor fakat biceps ve sırtta böyle bir durum yok
4 ay sonunda sonuçlarıni bizimle paylaşırsaniz sevinirim kolay gelsin merak ettigim bi sistem

4 ay değil 4 hafta ve 2 haftada mola verilip öyle başlanıyormuş bir nevi drop set gibi kasları monotonlaşmaktan kurtatmak gibi bir şey

4 ay değil 4 hafta ve 2 haftada mola verilip öyle başlanıyormuş bir nevi drop set gibi kasları monotonlaşmaktan kurtatmak gibi bir şey
Herneyse yanlis yazmisim sonuclari paylasirsan iyi olur

slm dostum bu işi takviyesiz desteksiz doğal besinlerle en iyi götüren kişilerden biriyim.hacim almak için 3x8 girmen lazım setleri.her sette ağırlık arttıman lazım ve de küçük kas gruplarında 4 hareketten fazla yapmaman lazım yıne de en önemli payı beslenme alıyor süt vesüt ürünlerini bolca tuket derim yumurta peynir altı suyu v.s ama her sette kesinlikle ağrılık arttırmayı unutma..15 gün sonra 3.sette kaldırdıgın ağrılık normal gelmeye başladıgında setin tamamında 5 kg daha fazla girmeye başla goreceksin hacım cok ıyı artacak..

slm dostum ben 3 ay ara vermistim.simdi eylulde baslayip hazirana kadar calismayi dusunuyorum.haftafa 3 gun her bolgeye tek hareket girip 4 set 12 tekrar yapmak istiyorum.yavas yavas hacim almak istiyorum.bikmadan calismak istiyorum.siz ne dersiniz.

Eğer bir programda 10*10 yapıyorsan gerçekten çok iyi beslenmelisin.

Back
Yukarı