akşam aldığım protein çok fazla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nelasq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nelasq

Üye
evet beyler sorun şuki pek sorun gibi durmuyor ama soriyim dedim yine akşam 8de yemek yemem gerek ama proğramım 8 gibi bittiği için hem protein tozu içiyorum hemde yemek yiyorum yemeğimde balık yoğurt salata var protein tozu yaklaşık olarak 35 gr protein ve balıkda 50-60 gram protein var tabi balıktan balığa değişiyor bu sorun olurmu

antremandan sonra diyosun hayvansal proteini sıkıntı yapma kilo/protein gereksinimini biliyosundur zaten vucüt ihtiyacından fazla olan proteini dışkıyla atar bazende sivilce olarak kusar

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bir-porsiyonda-en-fazla-ka-t46375.html

Yazıda örnek protein alınımını yukarıdaki gibi belirtmiş. Yalnız wheyden sonra yediğiniz yemekteki protein ( yediğiniz yemeğe göre değişik olarak) metabolizmaya bir kaç saatten önce geçiş yapmaz. Onun için whey alımından sonra ki yediğiniz proteinli yiyecegin hesabı anlık protein alınım olarak hesaba katılmaz.

Örneğin: Antrenmandan sonra 35 gr whey aldınız. antrenmandan 40 dk sonra ise 200 gr tavuk tüketiniz. Bunu o saat için tavuk 40 + whey 35 = porsiyon 75 gr olarak hesaplamamalıyız. Nedeni ise haşlanmış tavuğun sindirimi yaklaşık 4 sürmesidir. Wheyin kana karışımı ise çok daha önce olur.

Bu konu sana yardımcı olabilir.

protein oranı olarak ne olur bilemem ama balık ve yoğurt aynı anda tüketildiğinde zehirleme yapabilir diye biliyorum

Proteini iç 1 saat Sonrada Yemek Yiye bilirsin... Çünkü Protein Vucutta İşini görsün.. Karışmasın :)

Back
Yukarı