Agırlıgı Eşekten Kesme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan requ.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boş oldugu icin 15 tl dir :D dolu alsaydin keske boşlar çok sıkıntı kırılabilir vs. Sağlam değiller yani.
dolusu satılmıyor zaten adamın 25 metrekarelik bi oda gibi yeri var orada satıyo. Bende de 1 tane 120 cm delta var ama fazla ağırlık yükleyemiyorum ağırlık koyulan yerleri kısa olduğu için ondan almıştım ama güvenemedim pek.

Halterde ev icin en iyisi 183 cm. Benimki öyle ici dolu military press bench press barbell row deadliftte vs icin en iyisi bence 183 cm

İnternetten aldimda fiyati pek umursamadim babama aldirdim 80 tl civari herhalde . Daha ucuza bulursun ben pek umursamadigim icin aramadim hiç para benden çıkmadığı icin :D

İnternetten aldimda fiyati pek umursamadim babama aldirdim 80 tl civari herhalde . Daha ucuza bulursun ben pek umursamadigim icin aramadim hiç para benden çıkmadığı icin :D
80 çok yav :-D ben 168 cm 50 tl ye buldum hb'da :-D

Yalnız evde calısıyorsun dıkkat et ınclıne bench press bench press e gore daha zordur açısı yuzunden. Fazla agırlık yukleme uzerıne kalır bana oldugu gıbı :D neysekı hoca yardım ettı ya. Demem o ki "ölümcül bench press" :)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Yalnız evde calısıyorsun dıkkat et ınclıne bench press bench press e gore daha zordur açısı yuzunden. Fazla agırlık yukleme uzerıne kalır bana oldugu gıbı :D neysekı hoca yardım ettı ya. Demem o ki "ölümcül bench press" :)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
agırlıgı alabilsem sorun yok da :-)

Back
Yukarı