evet senin gibiEvde mi calisiyorsun
Sehpanin adi ne ? Bar tutacagini çok yüksege getirmekten oluyor. Birde sehpanin eğimini çok yüksege getirirsen vucud önde oluyor bar tutacagi arkada kaliyor almasi zor oluyor .evet senin gibi![]()
delta trial of strength sehpanın adı. Eğimi en yükseğe getiriyorum anca incline oluyor çünkü. Bar tutacağı aşağıda olursa almak daha zor oluyor.Sehpanin adi ne ? Bar tutacagini çok yüksege getirmekten oluyor. Birde sehpanin eğimini çok yüksege getirirsen vucud önde oluyor bar tutacagi arkada kaliyor almasi zor oluyor .
''evde'' calısıyorumkaldırırken birinden yardım al
en büyük kardeşim 11 yaşındaevde kımse yokmu en azından ilk tekrarı yapmadan eşıkten alırken birini çaar aileden
haberleşelim herhangi bir çözüm bulursakAyni sorunu ben de bench press yaparken son tekrarlarda yasiyorum. Guvenlil standi falan baktim ama hic bir yerde bulamadim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben ortamdan memnunum da tüm bölgeleri calısıyorum tek sıkıntım bu incline bench ve barfiks yerine lat pulldownum yok. :-DYa da gel antrenmani bizde yapalim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimki de seninkiyle aynı sadece butterfly aparatı yok. Benim de normalde sıkıntı olmuyordu iki idmandır sıkıntı olmaya başladı önceden böyle bir sorun yoktu neden oldu anlamadım. Bende normalde hep taktıgım yere taktım diye hatırlıyorum amaEger sehpayi çok yüksek yapar bar tutacagini asagidan kapatirsan halter ellerinin arkasinda kalir arkadan almak zor olur. Benim sehpa delta 8500 düzü de sayarsak 4 eğimi var en üstün bir altina takiyorum. Bar tutacagini da kollarina göre ayarla
bir de blonde bir şey soracam. Dün bu spotçulardan uzun demir bar aldım 15 tl'ye fakat demirin içi boş. ağırlık kaldırırken bir sıkıntı olmaz inşallah demi kırılma vb. dün 52 kg ile bench press bastım bişey olmadı ama yine de garanti olsun sorayım dedim.Eger sehpayi çok yüksek yapar bar tutacagini asagidan kapatirsan halter ellerinin arkasinda kalir arkadan almak zor olur. Benim sehpa delta 8500 düzü de sayarsak 4 eğimi var en üstün bir altina takiyorum. Bar tutacagini da kollarina göre ayarla
bir de blonde bir şey soracam. Dün bu spotçulardan uzun demir bar aldım 15 tl'ye fakat demirin içi boş. ağırlık kaldırırken bir sıkıntı olmaz inşallah demi kırılma vb. dün 52 kg ile bench press bastım bişey olmadı ama yine de garanti olsun sorayım dedim.