Acil yardım:(?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harcadiginiz kalorinin fazlasini alip arastirma yapin biraz

Çok hareketli bir hayatım var sabah 7 de uyanıyorum üniversiteye gidiyorum 5 de geliyorum ama 10 a kadar hep koşuşturmacayla geçiyor nasıl hesaplayabilirim peki günlük ne kadar kalori yaktığımı ?

ImageUploadedByTapatalk1414591648.935989.jpg

Sonuç bu hocam

Ilk etapta 500 arttirin eger kilo alimi olmazsa dahada arttırırsiniz yani gunluk 3170 kalori civari alin bunuda yediklerinizi fatsecret programindan hesaplayarak yapabilirsiniz komplex karbonhidrat tuketmeye ozen gosterin bu surecte iyi miktarda protein ile beraber tabi

Komplex karbonhidrat dediğiniz ne hocam? Çok teşekkür ederim bilgiler için birde spora başlamayı düşünüyorum ilk etapta takviye bişey yapmama gerek var mı?

Komplex karbonhidrat dediğiniz ne hocam? Çok teşekkür ederim bilgiler için birde spora başlamayı düşünüyorum ilk etapta takviye bişey yapmama gerek var mı?
Yok gerek yok takviyeye, yani kepekli bulgur, kepekli pirinc,esmer pirinc, tam tahil ekmegi, kepekli ekmek, yulaf ezmesi, kepekli makarna gibi glisemik indeksi düşük besinler

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı