bana yarar sağlıycak ek bi ürün var mıdır bu durumda ?Kaldirabildigin kadarını kaldır yavaş yavaş artar o merak etmeama sonlara doğru zorlandığın ağırlık olsun
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkür ederim zamanla herşey olucak diyosunuz[DOUBLEPOST=1388830259][/DOUBLEPOST]Daha bir ay oldu diyorsun... Bir ay demek bu sporun kokusunu hissetmek, acısından korkmak demektir... Amacın ne ise iki ay daha sabretmeni rica ediyorum ağalıklar yada mekan önemli değildir sadece senin hissettiklerine önemlidir biraz daha çabala sonra sen daha iyi bileceksin herkesten once.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
1.80 boyunda 75 kg yim. Şöyle söyliyim mesela enseye omuz presste (Behind) 25kg lik boş demirde çok zorlanıyorum ilk set 7 8 yapıyorum 2. ve 3. sete geçtiğimde 3 4 5 anca gücüm tükeniyor sanki kollarım kalkmıyor[DOUBLEPOST=1388830378][/DOUBLEPOST]Birde ağır kilo az tekrar mı yoksa hafif kilo çok tekrar mı yapıyım bu durumda ? ağırlık arttırmaya çalısıyorum[DOUBLEPOST=1388830444][/DOUBLEPOST]1 ay oldu,ağır kaldıramıyorum derken ağırı tanımlar mısın? Kaç kilosun, hangi harekette ne kadar ağır kaldıramıyorsun?
Deniycem teşekkürler..Ben zayifim başlayalı 11 hafta oldu başlangıçta ben de çok hafif giriyordum fakat kaslar alışıyor bir süre sonra. Ağırlık artirmam gerektiğini hissediyorum herhangi bir ürün kullanmadım fakat eğer çok yorgun hissediyorsan bol enerji vere şeyler alman lazım pekmez öneririm direk kana karışıyor ben sabahları kalktığımda içiyorum 2 shot .
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi