• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8.ay

kardesım aynı durumdan bende şikayetcıyım ılgılenmıyorlar hıc performansta oyle herkese aynı programı verıyor sonra assagıda sor gosterırler dedı bana
saolsunlar performans salonunda cıdden ortam cok guzel aksam gıdıyordum hep aynı kısıler oluyordu bırlıkte çalısıyordum abılerımle hepsı baya yardımcı oluyorlardı

Hymenalos bende baslıcamda performansa sana sormak ıstedıgım uyguladıgın programı yazarmısın acaba zahmet olmazsa..

yazarım sorun değil ama benim program biraz ileri seviye daha önce ne kadar calıstın bılmıyorum ama hallederiz bi şekilde kafana takma

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:28 ----------

b3tpm.jpg
bb 37 cm :d

yağ oranın düşük olduğu için kollar çok kaliteli görünüyor, yani pek çok 37 santimlik kol görebiliriz forumda ama bu gerçekten kaliteli.

tebrikler ;)

Biceps ve Göğüsler Harika.Omuzlarda güzel.Mide çalışmamışsın ama olsun.Güzel Vücut tebrik ederim.Başarılarının devamını dileyerek darısı başıma diyorum:D

bir de ölçülerini yazarsan kendime senin gibi bi hedef koymak istiyorum

ölçülere pek önem vermediğim için bu aralar hiç ölçmüyorum uzun bir sürede ölçmek istemiyorum o yüzden ilerleyen zamanlarda aynı bu konunun altında yeni fotoğraflar paylaştıkça ölçüleride eklicem teşekkür ederim :)

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

kaç tekrar yapıyorsun setlerini dostum bu arda bu yol doğru yol.

tekrarlar her harekette değişiyor ama çoğunluğu 11 - 11 - 9 - 9 / 4 set

ölçülere pek önem vermediğim için bu aralar hiç ölçmüyorum uzun bir sürede ölçmek istemiyorum o yüzden ilerleyen zamanlarda aynı bu konunun altında yeni fotoğraflar paylaştıkça ölçüleride eklicem teşekkür ederim :)

Birşey soracaktım size.7 günde 1 cm uzama yaptım 12 yaşımda sizce iyimi?Benim için önemli.Eğer azsa dahada ilerletirim yaptığım hareketleri.

Unutmadan Gelişen kaslarım kol kaslarım.1 cm gelişme oldu:D

Tek kelimeyle muhteşem.. Hiçbir eksik göremiyorum.. Göğüsler gerçekten çok iyi şekillenmiş..

obliklerde bi asimetriklik mi var bana mı öyle geldi? Biraz karına ağırlık vermelisin o zaman şahane olur

Tebrik ederim,gayet güzel bir gelişim yakalamışsın.Boy ve fiziksel yapı olarak kendimle benzer görüyorum seni,takipteyim :)

Oblik çalışmanı tavsiye ederim,adonis için oldukça fark yaratır.

o değilde nedense ön kollar çok dikkatimi çekti benım şu biceps fotoğrafında

Sırt

Reverse Bar Rowing 11-9-9-7-7
T Bar Rowing 11-9-7-7-7
Close Grip Seated Row 9-9-7-7
Makinada Rowing 9-9-9
Pulldown öne 11-11-9-9

Biceps

Z Bar Curl 11-11-9-9
Scott Curl 9-9-7-7
Hammer Curl (Göğüse doğru çek çapraz şekilde öne değil) 9-9-9
Double Bicep Curl 9-9-9