• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8.ay

Göğüs kürden sonra çok değişmiş. Ama son 14. ayındı sanırım göğüste yakaladığın bu efektten eser yok. Yada fotoğraf açısından kaynaklanmış olabilir. Ama güzel genetik. Özellikle ilk resimdeki kol çok estetik görünüyor. Ama dediğim gibi göğüste 8.ay'daki efekt muazzam. Şimdi ne durumda görmek lazım. Başarılar.

sağ ve sol adoniste belirgin bir farklılık var sanki ama genel itibariyle başarılı..

Denilecek söz yok
10/10
Vücut şekli harika.
Vücudunun değerini bil, böyle bir yapıya sahip olmak için sahip olduğum her şeyi verebilirdim.
Steroidci falan diyenlerede aldırma fizik yapın harika,yüzde güzel yani.Açık diyim yani bana böyle doğmak ister misin diye sorsalar evet derdim .

O yüzden kıskananda haliyle çok olacak.

Son düzenleme:
Hakikaten 14.aydaki fotoğraflara baktım da göğüs bayağı bozulmuş gibi herhalde pozdan olsa gerek bu genetik kolay kolay bozulmaz.(çalışıldığı ve düzgün beslenme,dinlenme yapıldığı sürece)

Back
Yukarı