Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Boy,kilo ve yağ oranı kaç Hymenalos ?
Birde sana birşey danışacağım.Sanırsam Best Of Model'e hazırlanıyorsun.Bende başladım bu hafta spora ve hocamın dediği şey yüz üstü konuştuk kırmızı et 1 kg tüketecekmişim günde.Diyet+cardio yapacağız.Aylık baya bir masraf çıkar sana dedi.Ne kadarı doğru.Çünkü öğrenci olduğum için günlük max 7-8 tl harcayabilirim diyete.Bende Best Of Model'e hazırlanmayı planlıyorumda şimdiden gözümüzü korkutmaya başladılar.
25 kg falan sanırım hafif ama nizami yapıyorum kiloyu arttırıpta millet gibi sallamasyon yapmıyorum
tam best model olucak adamsın boy'un kaçtı bu arada ?
ölçüler niye yazılmaz anlamam. kaç kiloyken kaç kilo olunduğu falan. önemli şeyler bunlar
neden önemli önemliysede ölçüler benim için önemli
Öncelikle tebrik ederim 8 ayda güzel bi vücut çıkmış ortaya devamını getirmeni temenni ederim...bu arada 1 - 2 kişi sormuş ama cevap alamamış bende tekrar sormak istiyorum supplement kombinasyonun nedir ?
1 kere nitro kullandım okadar