60 Günlük Diyet Öncesi / Sonrası - Aşamalarla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimde göbeğim 1. resimdeki gibi aynı. göbeği 15. gündeki hale getirmek için uğraşıyorum nasıl becerdiniz o kadar kısa sürede ? nasıl bir diet uyguladınız çok merak ediyorum.

Çok güzel bir azmin ve çalışmanın sonucu. Bu kadar sabırlı bir şekilde çalışıp sabırlı bir şekilde yardımcı olduğun için olumsuz yönde eleştiriler yapan arkadaşlar adına ben teşekkür ediyorum. Başarılar dilerim.

Çok güzel bir azmin ve çalışmanın sonucu. Bu kadar sabırlı bir şekilde çalışıp sabırlı bir şekilde yardımcı olduğun için olumsuz yönde eleştiriler yapan arkadaşlar adına ben teşekkür ediyorum. Başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim.

Bu arada diğer soru soran arkadaşların ilk sayfaları okumalarını tavsiye ederim zaten herşey yazılmış durumda.

• Like
Reactions: Azi
Sevgili hocam öncelikle kolay gelsin..
Salona başlayalı 1,5 ay oldu yani 6.haftamdayım ve bulunduğum salonda program konusunda bir sıkıntı yaşıyorum yani yaptığım program bana uygunmu değil mi bilmiyorum ve nasıl bir değişikliğe gitmeliyim bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim..

ölçülerim :

spora ilk başladığım yani 1,5 ay önceki ölçüler :

omuz: 116
göğüs : 98
bel : 93,5
kalça : 102
kol : 34,5

2 hafta önceki alınan ölçülerim ise :

omuz: 116
göğüs : 101
bel : 92,5
kalça : 102
kol : 36

yaş 23 boy 181 kilo spora başlamadan önce 82 idi şuan 78,5
aynı zamanda vücut analizime görede 5,4 kilo yağ fazlam gözüküyor..

şuan yaptığım program ise haftada dört gün gidiyorum pazartesi salı çarşamba off perşembe , cuma ve cumartesi pazarda off
1.gün ve 2. gün olarak iki programım söz konusu :

1.gün :
bench press göğüs press 3x15 - 35 kg
butterfly göğüs sıkıştırma 3x15 - 23 kg
dumbell fly yana açış 3x15 - 10 kg
pulley row göğüse çekiş 3x15 - 32 kg
lat pulldown sırta çekiş 3x15 - 35 kg
one dumbell rowing tek 3x15 - 7,5 kg
barbell curll ayakta ön kol 3x15 - 15 kg
alternatif curll ayakta tek tek 3x15 - 7,5 kg
scoll curll machine ön kol 3x12 - 18 kg
side hand yana esneme 2x100 - 12,5 kg
crunches sıkıştırma 3x 30
leg raises yatarak ayak çekme 3x15
hyper extension ter mekik 2x20
çakı 3x10
twister düz alet 5 dk
abdominal machine 3x50

2.gün :
side laters press omuz yana açış 3x12 7,5 kg
upright rowing çeneye çekiş 3,15 17,5 kg
neck press machine omuz press 3x12 18 kg
one dumbell triceps press enseye indiriş 3x15 5 kg
push down lat machine makinada arka kol 3x15 30 kg
leg press bacak press 3 x 15 52 kg
adducter dış bacak 3x50 23 kg
adducter iç bacak 3x50 23 kg
side hand yana esneme 2x100 - 12,5 kg
crunches sıkıştırma 3x 30
leg raises yatarak ayak çekme 3x15
hyper extension ter mekik 2x20
çakı 3x10
twister düz alet 5 dk
abdominal machine 3x50

spora başladığımda 30 dk koşuyorum ve spor bitttiğindede 30 dk eliptik yapıorm yada önce eliptik sonra koşu yapıorm ve koşudan sonra açma germe hareketleri yapıorm.şuan için yaptığım sıralama
pazartesi 2.gün
salı 1.gün
perşembe 2.gün
cuma 1.gün

bu sporu uzun yıllar yapmak istiyorum ve baştan doğru bişekilde yapmak istiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

Son düzenleme:
alpbodrum yulaf ezmesinin verdiğin degerlerde olanını bulamadım 12 gr protein 2 gr yağ var ama şeker 1 deil 11 gr senin kullandıgın yulaf ezmesinin markası nedir

Tebrikler :), yağlar konsusunda zeytin yağını ayıra biliriz, yemeden bence çekinmemeniz gerekitğini düşünüyorum, yeşil çayı şekersiz seven arkadaşlara önerim gün içinde 3 kere içmeniz avantaş olacaktır yağ yakımı içinde yardımı çok iyi, lor peyniri tarifiniz oldukca güzel bende deniyeceğim :).

Bir noktaya ise değinmek istiyorum, 20:00 dan sonra yemek yememek çokta doğru bir karar değil, yağ yakımı içinde aynısı geçerli tabi uyku saatinizi bilmiyorum ama gece yatmadan önce 5 tane yumurta beyazı, mesela lor peyniri veya süt, kullanıyorsanız casein veya whey protein alımınız bence yerinde karar olacaktır, başarılar.

kardeş bende senin programına yakın bir program yapıyorum ama püskevit çikolata cola bazen kaçırıyorum 6 aydır body yapıyorum karın yağlarından kurtulamadım,mekik 2 günde bir yapırum hemen hemen hergün ağırlık çalışıyorum.ama senin yaptıklarına harfiyen uymaya karar verdim,güzel fizik çok güzel kas yapmışın başarılarının devamını dilerim kardeşim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:52 ----------

250 gr yumurta akı derken onu nasıl ölçüp ayarlayacağız kardeş..

Selam hocam.
Ben yumurtayı sarısını yemeden yiyemiyorum. Onun için sabahları haşlama 2 tane yumurta yiyorum. Bunun çok eksisi olurmu bana ? İyi forumlar.

dostum öncelikle çok teşekkür ederim çok güzel fikirler ve bilgiler edindim sayende.
beslenme programına birebir uymak istiyorum inşallah bende kısa sürede amacıma ulaşırım yanlız benim bi sorunum var haşlanmış yumurta yiyemiyorum. hayatımda hiç yemedim gördüğüm zaman direk sofradan kalkarım hatta. bi kaç kere denedim direk kusuyorum. Bunun bi alternatifi olabilirmi? ve bana önerebilceğin başka şeyler varsa çok sevinirim.

boy:1.87
kilo:97

zayıflamak istiyorum bu arada onuda belirtiyim ona göre yardımcı olursan çok sevinirim.

sevgili alp vücudunu ve yaptığın diyet yanısıra forumda paylaştığın bilgiler için teşekkür edrim bende 6 aydır yapıyorum bu işi resimdeki halimde 3 ay spor yapmış halim ama göbek kısmım daki yağları eritemiyordum taki senin yaptığın diyet programını uygulayana kadar,bende aynen senin beslenmen gibi besleniyorum ve 4 gün oldu göbeğimde incelme başladı bu da beni çok mutlu etti,ve sana çok teşekkür ediyorum paylaşımların için..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:19 ----------

boyu 175 yaş 30 kilo 90 dı düne kadar ama şimdi 88 kiloya indim,birgün ağırlık bir gün kardio çalışyorum şu an 70 kilo göğüsle çalışıyorum tabi diğer hareketlerde var yanında..yağ yakıyorumya bana yeter. ;)

Dostum bu lor peyniri ve yulaf ezmesini yiyemiyorum, bunlar yerine alternatif bir şey önerebilir misin?

Verdiğin diyeti uygulamak istiyorum ama önce bi yorumlarınızı alıyım normaldede kola,çikolata abur cuburu kestim.BOY:181 Kilo:71 Yağ oranı:13.5 siz bana belki kilon az diceksiniz ama yağlanma göbek ve göğüs uçlarında,bariz bi sarkma söz konusu ne olucak ne yapmam lazım

kardeş bende senin programına yakın bir program yapıyorum ama püskevit çikolata cola bazen kaçırıyorum 6 aydır body yapıyorum karın yağlarından kurtulamadım,mekik 2 günde bir yapırum hemen hemen hergün ağırlık çalışıyorum.ama senin yaptıklarına harfiyen uymaya karar verdim,güzel fizik çok güzel kas yapmışın başarılarının devamını dilerim kardeşim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:52 ----------

250 gr yumurta akı derken onu nasıl ölçüp ayarlayacağız kardeş..

Merhaba 250 Gram Yumurta Akı Tarifi Litrelik Yumurta Akları Satılıyor büyük marketlerde onlar içindi. Siz normal yumurta yiyor iseniz devam edin. Çünkü bu litrelik yumurta aklarının çokta esprisi olmadığını düşündüğüm için bende bıraktım. Normal Yumurta Kırmaya Devam.

Selam hocam.
Ben yumurtayı sarısını yemeden yiyemiyorum. Onun için sabahları haşlama 2 tane yumurta yiyorum. Bunun çok eksisi olurmu bana ? İyi forumlar.

Çok Fazla yumurta yemediğin için sıkıntı yok zaten. Yumurta sarısında kolesterol yüksek olduğu için çok fazla yenmesi doktorlar tarafından tavsiye edilmiyor. Başarılar dilerim.

dostum öncelikle çok teşekkür ederim çok güzel fikirler ve bilgiler edindim sayende.
beslenme programına birebir uymak istiyorum inşallah bende kısa sürede amacıma ulaşırım yanlız benim bi sorunum var haşlanmış yumurta yiyemiyorum. hayatımda hiç yemedim gördüğüm zaman direk sofradan kalkarım hatta. bi kaç kere denedim direk kusuyorum. Bunun bi alternatifi olabilirmi? ve bana önerebilceğin başka şeyler varsa çok sevinirim.

zayıflamak istiyorum bu arada onuda belirtiyim ona göre yardımcı olursan çok sevinirim.

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum. Eskiden bende yiyemezdim yumurta olayına takılmayın sadece çok kaliteli bir protein o kadar. Olmasada gayet güzel olur. Onun yerine alternatif protein kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Örn. Yağsız Peynir Gibi.

sevgili alp vücudunu ve yaptığın diyet yanısıra forumda paylaştığın bilgiler için teşekkür edrim bende 6 aydır yapıyorum bu işi resimdeki halimde 3 ay spor yapmış halim ama göbek kısmım daki yağları eritemiyordum taki senin yaptığın diyet programını uygulayana kadar,bende aynen senin beslenmen gibi besleniyorum ve 4 gün oldu göbeğimde incelme başladı bu da beni çok mutlu etti,ve sana çok teşekkür ediyorum paylaşımların için..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:19 ----------

boyu 175 yaş 30 kilo 90 dı düne kadar ama şimdi 88 kiloya indim,birgün ağırlık bir gün kardio çalışyorum şu an 70 kilo göğüsle çalışıyorum tabi diğer hareketlerde var yanında..yağ yakıyorumya bana yeter. ;)

Tebrikler Çok sevindim. Bu iş azimle oluyor işte. Umarım istediğiniz vucuda en kısa zamanda kavuşursunuz.

Dostum bu lor peyniri ve yulaf ezmesini yiyemiyorum, bunlar yerine alternatif bir şey önerebilir misin?

Merhaba Lor peyniri yerine süzme peynir önerebilirim. Malesef yulaf çok kaliteli bir tahıl onun alternatifibi bilmiyorum. Bence yoğurtla karıştırıp yemeyi deneyin. Azar azar alışırsınız. Kolay gelsin.

Verdiğin diyeti uygulamak istiyorum ama önce bi yorumlarınızı alıyım normaldede kola,çikolata abur cuburu kestim.BOY:181 Kilo:71 Yağ oranı:13.5 siz bana belki kilon az diceksiniz ama yağlanma göbek ve göğüs uçlarında,bariz bi sarkma söz konusu ne olucak ne yapmam lazım

Neden sarkma olsun ki ! Spor yapıyorsanız sarkma olmaz merak etmeyin vucudumuz o kadar mükemmel bir sistem ki çok kısa sürede toparlayacaktır. Yaşınızında önemi var ancak spor yaparsanız ne olursa olsun sarkma olmayacağını garanti ederim. Başarılar.

resimler açılmıo bi yorum yapamıcam ama profl foton eğer sana aitse tebrik bizede tebrik etmek düşer gayet fit bi vücut

Teşekkür ederim fotoğrafları tekrar paylaşıyorum. İlk Fotoğraf 2008 de çekilmilş, Diğerleri 2011 Fotolarıdır.

alpbodrum ben şimdi 92 den 68 e indim daha fazla kilo vermeden nasıl vücudu düzene sokarım hacimlenme programını uygulayıp beslenmeye dikkat ederek 1 gün ağırlık bir gün cardio mu çalışmalıyım

Selam alpbodrum
ilk sayfada yukledigin programi acamiyorum zahmet olmazsa tekrar yuklermisin
tebrikler bu arada cok iyi olmus vucut

merhaba bütün topici bir kaç sayfa dışında üşenmeden okudum..harika bir gelişim olmuş darısı başıma tebrik ederim.. fakat şöyle bir durum var siz kilo vermeye çalışırken kas yapmaya çalışmışsınız, bense zaten aşırı zayıftım, üniversiteye başlayınca 10 kilo daha verdim..abartmıyorum hiç bir diyet uygulamadan 10 kilo verdim nasıl olduğunu bende bilmiyorum..üni evinde ana evindeki gibi çok yiyemiyorsunuz tabi bu da var .. şuan 1,80 boyum var ve 69-70 kiloyum
sizin beslenme ve antrenman programınızı uygulasam bir zararı olur mu ? yoksa kendime ayrı bir beslenme programı hazırlamalımıyım araştırmaya koyularak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı