6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
Aslında haklısınız sayın thetramp . Sımdı seyhatte oldugum ıcın resım ekleyemıyorum ancak dondugum zaman baslangıc 1 ay sonu olducak onu koyarım ve her ay yenı resımlerı eklerım. Aslında bu resımlerı antrenman gunlugume eklemeyı dusunmustum ama sız böle dedınız buraya koyalım artık :)

haftada 5 kg verdıgım ve 4 kg sı yagdan olan hafta ıse

sabah 2 salatalık

ara 2 salatalık
,
öğlen 20 gram lor 1 salatalık

ara 10 gram lor

aksam 50 gram lor
1 salatalık

yatarken ıse 15 gram lor

bu dıyetle yazdıgıma yakın bır kardıyo programı uygulamıstım o zaman cok agır yag yakımı saglamıstım.

merhabalar, ben protein ağırlıklı diyetimi yapıyorum iki haftadır neredeyse fakat son bi iki gündür bozmak zorunda kaldım önümüzdeki bi hafta boyunca senin bu diyeti uygulasam herhangi bir zararı olur mu acaba?? yani sadece bi hafta ve biraz sonuc gormek adına:):) böyle birşeye ihtiyacım var, diyet cok boş geldi bi aydınlatırsan, sen bir problem yaşamışmıydın bu bir haftada( spora gittiğim gunler protein ve karbo eklesem ayrıca????

şimdi o zmanlar vücüdümda çok fazla yağ vardı ve ciddi halsizlik başdönmesi yaşadım yaz ayı gelmeiş olsada kıbrıs sıcağı malum. çok dikkatli uygulanması gereken bir diyet bence çok çok düşük kalori var bence 2 hafta uygulamayın derım. 1 hafta yapın sonra başka bir sey deneyin

şimdi bu kardeşimizin bir - bir buçuk yıl sonra ki halini düşünelim bu azimle devam ettiğini varsayarak... e ne yapmak lazım tebrik etmek lazım kardeşimizi ve başarılarının devamını dilemek lazım.

bence başarısız diyenler şıkların konulmasına isyan etmişler, şöyle olmalıydı;

Başarılı
Çok Başarılı
Çok Çok Başarılı

ya da

Başarılı
Başarılı
Başarılı

böyle olmalıydı seçenekler thums:

arkadaşlar defıneden sonra hacım calısmasına baslamak için biraz ara verdim sınavlar geldi şu bu derken hafif bir diz sakatlığı geçirdim.hep 1 hafta çalıştım 1 hafta ara verdim. hiç düzen tuturamadım 2 ay boyunca sonra verdiğim 15 günlük aradan sonra 8 ekimde antrenmanlarıma basladım. 1 ayım dolu günde 1 bölge çalıştım. kullandıgım supplementler ımzamda mevcuttur beslenme ve antrenman seklımde var.
ilk resim hacime baslamadan önceki halim sahilde çekilmiştim.

o zamanki ölçülerim
kol 36
bel 94
omuz 121
göğüs110
bacak 58
kalf 37

Düzgünce tamalanmış 1. ayın sonundaki resimler

kol 36-39
bel 94-89
omuz 121-122
göğüs110-112
bacak 58-59
kalf 37-38

resimlerde bazı yerler eksik gibi çıkmış ama olsun zaten çok ciddi bir hacimim yok. 1 ayı bitirdim. 1 ay sonra yeni ölçülerimi ve yeni resimlerimi paylaşırım. biliyorum eksik çok yerim var. 1 ayda bu kadar toplarlayabildik :( insalah bu kışı çok iyi geçirmem lazım. yapıcı eleştirilerinizi lütfen esirgemeyin.

çok teşekkürler mr_dblue ve nuwanda212 :) inşallah bu yaza çok daha hazır ve sıkı bır sekılde gıricez kısmet olursa . artık 1 ay sonra yenıden atarım resım bakarsınız olumlu olumsuz yapıcı eleştirilerinizi almak isterim.

omzlar ve kollar oturmaya başlamış, sırt geride gözden geçirelim ;)
bi ara bacak fotolarını da eklemeyi unutma, onlarıda değerlendirelim bi :)

bu gun bacak calıstım sansımamıdır nedır:D bır kac saat ıcınde eklerım abı onuda gözden gecırelım :D sırt fotografımıda yenıleyım abı orada sılık cıkmıs sanırım daha ıyı bır yorum yap bu sırta ıyı gırmek lazım :D

bu arada antrenman programım ve diğer tüm konularda thetramp ve brhmcr ye çok teşekkür ediyorum. sıkılmadan her gun benım başımdalar :D

Sayın mehmetanil pozlarınızı çok beğendim son derece estetik gözüküyorlar özellikle suratınızdaki sevimli ifade fotoğraflara ayrı bir boyut kazandırmış bu denli estetik bir görüntü yakaladığınız için teşekkürlerimi borç bilirim .

zahmet edip konumu inceleyip takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim sizin değerli yorumlarınızın olumlu olması benş gerçekten motive ediyor. ilginiz için tekrardan teşekkürler.

Teşkkürler :) evet alp abi doğru sölemiş ankh dövmesi var :) biraz fazla dövmem var :) 5 kolda 1 bacakta 2 tanede kafamda sanırım toplam 8 oldu :)

kardeşim tebrik ederim öncelikle.Bende 7 ayda 58 kilo verdim fakat derimde müthiş sarkma var sen sarkma olayı ile ilgili bir şeyler kullandın mı ya da cerrahi bir müdehale? Sarkma konusunda araştırma yaptı isin bu konudaki bilgilerini öğrenebilir miyim?

kardeşim tebrik ederim öncelikle.Bende 7 ayda 58 kilo verdim fakat derimde müthiş sarkma var sen sarkma olayı ile ilgili bir şeyler kullandın mı ya da cerrahi bir müdehale? Sarkma konusunda araştırma yaptı isin bu konudaki bilgilerini öğrenebilir miyim?

o sarkmalar bendede olustu hatta forumda cok arastırdım cok kişiyi sordum konu actım felan filan. ameliyat ile sarkık derinin alınması en kesin çözüm karındakı catlaklarıda kapatıyorlar o derıyı alırken . maalıyetı ortalama 8 ila 10 bin tl arasında değişen bir ameliyat. ve amelıyattan sonra 1 ay hiç spor yapmcaksınız sonrakı 1 ay ise agırlıksız kültür fizik hareketleri seklınde. bu yuzden ben ameliyatı yavas yavas kafamdan silmeye başladım. derseniz zamanla geçtimi deri sarkması sanırım 2 ay kadar oldu belim inceldi kalınlaştı derken bir nebzede olsa deride toparlanma oldu yağ roanım bır ara %17-18 lere kadar cıkmıstı. sımdı ıse %15 lerde belım gıderek ıncelıyor sanırım kas hacımı alarak belımı 80 cıvarına getırdıgım zaman o derı altındakı yaglar yanında derı daha rahat toparlayabılecek. ben bu konuda cokta ıyımser degılım vucudumda %7 yag oranı bıle olsa karın hatlarımın bellı olmayacagı gıbı bır korku var ıcımde yaza kadar bolbol calısacagım gözle görulur bır degısme olmadıgı taktırde artık en son amelıyatı düşüneceğim saygılarımla. ayrıca sız karnınızı cekınce derı kac cm kadar uzuyor bende ust karında az 1-2 cm felan orta kasımda 3 -4 cm alt karında ıse 5 cm kadar bır uzama mevcut elımle derıyı cektıgımde.

Back
Yukarı