6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
senin verdiğin değerlerin en az iki katı kadar uzama var bende ki senin fotolara baktığımda benimkini yanında sarkma falan hiç belli değil.bir bende müthiş çatlaklar var ameliyatsız çok zor gibi görünüyor o da dediğin gibi maddi olarak ciddi bi rakam benim için.Bakalım önümüzdeki haftalarda İstanbul a gideceğim Marmara üniversitesine doktorlarla görüşüp tam bi rakam alacağım.

anladım resım koyma sansın varsa uye fotografları kısmını bır baslık acarsan bu konuda tecrubelı kişiler var forumda onlarda görüş sunabılırler. İLbey var forumda 80 kg verdı 21 ayda bırde ona sorun

ne demek önemlı degıl bende merak ettım yanı egerkı alt karında söle 10 12 cm gıbı bır sarkma varsa onun ıcın ne yapmak lazım bılemedım bu arada boyunuz ve kılonuz kac yag oranınız dusukmu yoksa hala yaglımısınız?

boyum 1.68 kilom 127 den 69 a düştü koruma evresinde 70 71 e çıktım ve 1 yıldır 71im yağ oranımı net hesaplayamıyorum ki deriden dolayı yüzde 29

Anladım yanı söle dıyım 1 sene boyunca spor yaptın mı dıyetıne dıkkat ettınmı az yaglı tuzsuz sekersız beslendınmı bb ını yaptınmı %29 cok fazla yanı :( bence yag oranını dahada aşagılara cekınce derın daha ıyı tıparlıcak kendını

mehmetanıl arkadaşımızın dün trafik kazası geçirdiğini ve kolunda ve kaburgalarında bir miktar hasar olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım burdanda kendisine hem geçmiş olsun dileklerimi iletmek hemde forumda kendisi ile iletişimi olan arkadaşların bilgilenmesini istedim..
tekrar geçmiş olsun..

tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ederim. kolum biraz daha iyi gibi ancak kaburgadakı ezık acıyor bırazcık zaten 1 haftada tatıl planlıyordum 1 hafta fazla dınlenmıs olacagım. ınsallah kıbrıs donusu aynı sekılde devam edebılırım. tekrardan herkese çoook teşekkürler.

tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ederim. kolum biraz daha iyi gibi ancak kaburgadakı ezık acıyor bırazcık zaten 1 haftada tatıl planlıyordum 1 hafta fazla dınlenmıs olacagım. ınsallah kıbrıs donusu aynı sekılde devam edebılırım. tekrardan herkese çoook teşekkürler.

Ciddi bir şey olmadığına sevindim inşallah en kısa sürede iyileşir ve eski halinize kavuşursunuz mehmetanil :)

Sevgilerimle ...

o sarkmalar bendede olustu hatta forumda cok arastırdım cok kişiyi sordum konu actım felan filan. ameliyat ile sarkık derinin alınması en kesin çözüm karındakı catlaklarıda kapatıyorlar o derıyı alırken . maalıyetı ortalama 8 ila 10 bin tl arasında değişen bir ameliyat. ve amelıyattan sonra 1 ay hiç spor yapmcaksınız sonrakı 1 ay ise agırlıksız kültür fizik hareketleri seklınde. bu yuzden ben ameliyatı yavas yavas kafamdan silmeye başladım. derseniz zamanla geçtimi deri sarkması sanırım 2 ay kadar oldu belim inceldi kalınlaştı derken bir nebzede olsa deride toparlanma oldu yağ roanım bır ara %17-18 lere kadar cıkmıstı. sımdı ıse %15 lerde belım gıderek ıncelıyor sanırım kas hacımı alarak belımı 80 cıvarına getırdıgım zaman o derı altındakı yaglar yanında derı daha rahat toparlayabılecek. ben bu konuda cokta ıyımser degılım vucudumda %7 yag oranı bıle olsa karın hatlarımın bellı olmayacagı gıbı bır korku var ıcımde yaza kadar bolbol calısacagım gözle görulur bır degısme olmadıgı taktırde artık en son amelıyatı düşüneceğim saygılarımla. ayrıca sız karnınızı cekınce derı kac cm kadar uzuyor bende ust karında az 1-2 cm felan orta kasımda 3 -4 cm alt karında ıse 5 cm kadar bır uzama mevcut elımle derıyı cektıgımde.

Aynı sorun bendede var ancak hocamın dediği zamanla geçiçeği bizim elimizden geldiğince spora devam edip yağ oranını düşürerek karnımızı gerginleştirmek olucak heralde.

Back
Yukarı