o sarkmalar bendede olustu hatta forumda cok arastırdım cok kişiyi sordum konu actım felan filan. ameliyat ile sarkık derinin alınması en kesin çözüm karındakı catlaklarıda kapatıyorlar o derıyı alırken . maalıyetı ortalama 8 ila 10 bin tl arasında değişen bir ameliyat. ve amelıyattan sonra 1 ay hiç spor yapmcaksınız sonrakı 1 ay ise agırlıksız kültür fizik hareketleri seklınde. bu yuzden ben ameliyatı yavas yavas kafamdan silmeye başladım. derseniz zamanla geçtimi deri sarkması sanırım 2 ay kadar oldu belim inceldi kalınlaştı derken bir nebzede olsa deride toparlanma oldu yağ roanım bır ara %17-18 lere kadar cıkmıstı. sımdı ıse %15 lerde belım gıderek ıncelıyor sanırım kas hacımı alarak belımı 80 cıvarına getırdıgım zaman o derı altındakı yaglar yanında derı daha rahat toparlayabılecek. ben bu konuda cokta ıyımser degılım vucudumda %7 yag oranı bıle olsa karın hatlarımın bellı olmayacagı gıbı bır korku var ıcımde yaza kadar bolbol calısacagım gözle görulur bır degısme olmadıgı taktırde artık en son amelıyatı düşüneceğim saygılarımla. ayrıca sız karnınızı cekınce derı kac cm kadar uzuyor bende ust karında az 1-2 cm felan orta kasımda 3 -4 cm alt karında ıse 5 cm kadar bır uzama mevcut elımle derıyı cektıgımde.