6 Aydır Yapıyorum Ama Traş

zero59

Üye
Arkadaşlar Yaş 15 Kilo 58 Boy 1.75 Başladığımda Kilo 54 Tü Şimdi 58 Bu Sürede Aşırı Derecede Güzel Beslenmeme Rağmen Kilo Alamadım Vücudumda Değişikler Görüyorumda Diğer 6 Ay Spor Yapanlara Bakıyorum Benden 2 3 Yaş Büyük Ama Benden Kat Kat İyiler Bunun Nedeni Nedir Uyku Günlük 8 Saaten Aşağı Uyumam Bazen 6 Da Yatarım Ertesi Sabah 6 Da Kalkarım Acaba Bunun Nedeni Nedir Fotoğrafları En Kısa Zamanda Atıcam

1.kilo alamadım yazmışın 54 den 58 olmuş kaç kilo almayı bekliyodun
2.Üslüplarına dikkat et
3.Before after atda bi yorum yazalım

Şimdi 6 da yatıp ertesi gün 6 da kalkmak nedir? Aşırı güzel beslenmeni söyle birde biz bakalım , antremanlarını paylaş yorum yapalım.

Arkadaşım ne beleşçi bi gençlik var ya. Araştır kardeşim forumda birsürü konu var ne bekliyorsun buranın en iyileri senin konuna gelip sana özel program ve beslenme mi yazsın? Adam diyor yiceksin kardeşim yiceksin bu kadar basit büyümek istiyosan yiceksin.

benim yediğim yiyecekler haddi hesabı yok düzenli yiyorum ve antremanım 1. gün göğüs biceps 2. gün sırt triceps 3. gün omuz bacak 4. gün biceps bilek karın şeklinde 6 da yatıp 6 da kalkmak dediğim çok nadir oluyo mesela 2 3 haftyada bi kere normalde 9.5 10 gibi yaparım sabah 7 de kalkıyorum

Antrenman programını 1 veya 1,5 ay sonra değiştir gece uykusu daha önemlidir aşırı uyamak iyi birşey değil 7-10 saat arası ideal onun dışında ne kadar çok yediğinin yanında asıl ne yediğin önemli kg başına 6 gr karbonhidrat al cı yüksek olanda alabilirsin ama çoğu cı düşük olan olsun proteini 1.5-2 arası yap ya fazla öğün ye yada az öğün çok yemek ye illaki gelişirsin

Yemek ye ozaman uykun düzgün yeterli dinleniyosun hem yemeği arttır hesap yap bu iş makro kalori hesaplamadan olmaz rastgele yenmez yanı az alıyorsundur kalorını belki.. Karbonhıdratı proteini vs.. Yediğim yemeğin haddi Hesabı yok diyosunds hesapladın mı Hiç 1 günde olsa ? Antrenmanında küçük değişimler uygula cok ye ağır çalış cok dinlen

Birde şöyle bişey var belki 6aya göre iyidir sen daha fazla gelişim beklemişsindir.umarım ulaşırsın hedefe.birde bu açtığın 90.başlık galiba yazsamda takmıyosun bunu belki okursun :D

başka kişilerle kendini kıyaslamayı bırakmalısın herkesin 6 ayda geleceği nokta farklıdır ve herkesin imkanlarıda dolayısıyla falanca kişi şu kadar vücut yaptı ben niye yapamadım dememelisin ki ortada traşlık bir durum yok 54 kiloymuşsun 58 kiloya çıkmışsın zamanla dahada iyi olur yeterki sabırlı ol

Back
Yukarı