mrthr35
Üye
Yaz bitti hala define olamadık 

Zaten kolunda deri fazlalığı var gibi koymadanan anlaşılmış muhtemelne dirty bulkı bırakıp definasyondandır veya öncedende kilo vermişsinsen ismine bakma konunun eski konugünlüne döndü burası
gerçekten fark baya bi artmış özellikle alt karında gitmiş.adonisler fln da çıkmış.tebrik eder başarılar dilerimEn verimli zamanlar şu sıralar sanırım, gözle görünür ciddi yağ yakımı Olmaya başladı çok şükür, 82.5 kgyim ortalama bir dolulukta miğde, boş 82 çıkar herhalde,
Saol kardeşim, az bi tabaka kaldı onlarıda yok edebilirsem artık temiz hacimlenmek kalırgerçekten fark baya bi artmış özellikle alt karında gitmiş.adonisler fln da çıkmış.tebrik eder başarılar dilerim
bulk da kaç kalori fazlası alacaksınSaol kardeşim, az bi tabaka kaldı onlarıda yok edebilirsem artık temiz hacimlenmek kalır
Bende bayram sonrası Bulk yapacağım zaten kış yaklaştı.bende 250-300 kcal Bulk yaparım yağlanmamak içinde daha ağır kilo basarim 1 ay sonra göbek yağlanmaz ise kalori fazlasını 400 e çıkartırım.fln.sunu diyim yağlanma kardio vs alakası yok.geneli beslenmebu kez bilmiyorum da 200 300 max yaparım sanırım, yoksa çabuk yağlanıyorum, gerçi geçen kış kendi hatalarım yüzünden, hiç kardiyo yapmadım onunda etkisi var
Ben vegan besleniyorum.bence düşüncen yanlış.mercimek ve nohutun protein emilimi %95.beyaz ve kırmızı etin ki de %95.[DOUBLEPOST=1534623343][/DOUBLEPOST]Yabayramda etleri stok yapmak lazımbirde herşeyi geçtim tavuk yumurta vs değilde saf kırmızı et yemeye başlayınca daha çok kas kazanmaya başlamıştım, en önemli protein kaynağı bence et gibi, zayıf yerlerim var , mesela arka omuz ön omuz trapez, kollar gelişmesi lazım, uzun bir süre yağsız hacime yönelicem seneye, +40 42 arası kol ölçüsü planlıyorum 1 yıl sonrası için,o zaman bu işin hakkını vermiş olurum
Yani kas yapacagim diye kendini maddi olarak zorlamaBen vegan besleniyorum.bence düşüncen yanlış.mercimek ve nohutun protein emilimi %95.beyaz ve kırmızı etin ki de %95.
Güncel form, futbol maçında ayağım kırıldı, bakalım ne gibi zararları olucak.