4 ay bulk 5 ay definasyon

ben senin denediğini denedim elbette insandan insana fark eder elbette ama bizim gibi naturel yapanların kas kaybetmemesi imkansız hele ki 2-3 aylık definasyonda. şimdi kolun 39 olsa 36 ya düştüğünde yağ oranın 15lerdeyken de görüntüsü seni tatmin etmez. bence çok fazla bulk-cut denenmemeli bir yazı feda et kas kütleni artır göbeği takma. çoğu antrenör yüzde 15in üstü bulku aklından geçirmesin diyor da gerçek hayat öyle değil. ben şuan yüzde 20 ye dayandım ama yüzde 13 lerdeki halime göre bu sporu yaptığım belli oluyor giysiliyken. o yüzde 12-13 lük kaslı adamların hiç biri naturel değil. belki 5 yıldan fazla geçmişi varsa nadir olabilir.
Dediğin hepsi doğru dostum biliyorum naturel vg de öyle kas kaybı olur illa ki ama 5x5 yapmaya kalksam belki ağır çalıştığım için kas kaybetmem yada az olur gibi geliyor Zaten çok büyük bir hedefim Yok kafam karışık aslında ama bu yağ oranıyla insanlar nasıl sporcusun diye dalga geçiyor gerçekten :D

Güzel bir Öneri ama %21 yağ oranı 96 97 cm bel ile motive olmaz insan , şahsen şuan kol ve göğüsten başka belli olan bir kas grubum yok :D zaten bu orandan insan ne kadar define olabilir en fazla %14 15 lere indiririm yağ oranını kas kaybetmemek içinde her türlü takviyeyi alırım şuan imkanım var en azından 2 3 ay yağ oranını düşürüp daha temiz yürümek olmaz mı ki
Temiz yürümek istiyorsan bu tarz bir bulka hiç bulaşmayacaktın müdür yada kaloriyi çok hafif arttırarak devam edecektin. Boşuna vücuda yük bindir sonra geri vermekle uğraş vs yarışma, podyum hedefi olmayan ve profesyonel çalışmayan adam için bana çok saçma geliyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Temiz yürümek istiyorsan bu tarz bir bulka hiç bulaşmayacaktın müdür yada kaloriyi çok hafif arttırarak devam edecektin. Boşuna vücuda yük bindir sonra geri vermekle uğraş vs yarışma, podyum hedefi olmayan ve profesyonel çalışmayan adam için bana çok saçma geliyor.

+ yönü çok oldu ama benim için ne kadar kas kaybetsem de yinede eskisinden iyi olucaktır 5 6 kilo vermek zor birşey değil[DOUBLEPOST=1523062162][/DOUBLEPOST]Aslında temiz gitsem de yağ oranım artıyordu 200 300 kalori aldığım zamanlarıda gözlemledim vücut tipim öyle ama sorun yok ya her türlü aynı yola çıkıyoruz

Son düzenleme:
+ yönü çok oldu ama benim için ne kadar kas kaybetsem de yinede eskisinden iyi olucaktır 5 6 kilo vermek zor birşey değil[DOUBLEPOST=1523062162][/DOUBLEPOST]Aslında temiz gitsem de yağ oranım artıyordu 200 300 kalori aldığım zamanlarıda gözlemledim vücut tipim öyle ama sorun yok ya her türlü aynı yola çıkıyoruz
Kolay yağlanan bir vücut yapın varsa bulku cidden boşver. Yağlandıktan sonra çok anlamı kalmıyor çünkü. Yani bana öyle geliyor en azından.

günde çift idman 1.30 saat kardiyo 6-7 k kalori senin tedavin doktor:RİCH PİANA 200-300 mekik çek evdeykende düzelirsin

Kolay yağlanan bir vücut yapın varsa bulku cidden boşver. Yağlandıktan sonra çok anlamı kalmıyor çünkü. Yani bana öyle geliyor en azından.

önümüzde çok uzun bir dönem var tabi ki bidahaki zaman daha çok kardiyo daha düşük kalori ile temiz yürürüm , 6 aydır kardiyo yüzü görmedim desem yeridir :D bunlar hep tecrübe oluyor
günde çift idman 1.30 saat kardiyo 6-7 k kalori senin tedavin doktor:RİCH PİANA 200-300 mekik çek evdeykende düzelirsin
hey maşallah :D bende isterdim ama yeri geliyor 1 saat spor için vakit yaratmak için nelerle uğraşıyorum bilsen :D

önümüzde çok uzun bir dönem var tabi ki bidahaki zaman daha çok kardiyo daha düşük kalori ile temiz yürürüm , 6 aydır kardiyo yüzü görmedim desem yeridir :D bunlar hep tecrübe oluyor

hey maşallah :D bende isterdim ama yeri geliyor 1 saat spor için vakit yaratmak için nelerle uğraşıyorum bilsen :D
maddi manevi ve zaman açısından imkansızlıklar baya sorun vg açısından haklısın

sırt biceps bacak gününden :)

Eklentiler

• IMG_4267.JPG
    IMG_4267.JPG
    65,2 KB · Görüntüleme: 469
91 olduğuna göre artık hedef 100 hahaha :D son zamanlarda bıkkın başına göre çok daha lean ilerliyorsun aynen devam :D göğüsteki kütle kendini çok belli etmiş eskiye nazaran çok iyi

Konuyu takip eden arkadaşlara danışmam gereken bir soru var definasyon için hazırlık yapıcam suplement konusunda yardıma ihtiyacım var elimde hiç açmadığım bi kutu bcaa var hardline bahar kampanyası yapmış hardline hiç kullanmadım 4 kg whey ve 33 servis l carnitin thermo 375 TL’ye denk geliyor whey alıcam zaten hardline olmasa bile hangi markada kampanya olursa ondan alıcam ama sizce bu kampanyadan faydalansam mı

Konuyu takip eden arkadaşlara danışmam gereken bir soru var definasyon için hazırlık yapıcam suplement konusunda yardıma ihtiyacım var elimde hiç açmadığım bi kutu bcaa var hardline bahar kampanyası yapmış hardline hiç kullanmadım 4 kg whey ve 33 servis l carnitin thermo 375 TL’ye denk geliyor whey alıcam zaten hardline olmasa bile hangi markada kampanya olursa ondan alıcam ama sizce bu kampanyadan faydalansam mı
l-carnitine hiç bir işe yaramıor diyor old school bodyciler ama sen bilirsin

ben kullandım daha önce işe yaramıyor işe yarasaydı zaten her yerden temin edilebilir bir şey olmazdı ve yasaklanırdı.Yağ yaktıran gerçek ürünlerin hepsi yasaklıdır ve hepside zararlıdır örnek Dnp gibi harbiden yağ yaktırır imanını gevretir ama vereceği zararı bilemezsin.L carnitine yağ yakımından ziyade vücuda verdiği bir enerji var bazı pre workoutların içinede l carnitine koymaya başladılar enerji verdiği için.yağ yakımından ziyade performansa yönelik bir ürün olarak düşünülebilir

Back
Yukarı