36 kg. Barbell Curl, 27 kg. Hammer Curl !

curl fena değilde.. hammer ı neden öyle yaptınki. sen de farkındasın nizami olmadıgının hemde :)

Aslında bu düşünceyi çözemiyorum. Gücünün sınırlarını zorlamak değil olay bu düşünceyi kafadan atmak lazım. Kaldırabileceğinin %70 ini kaldırıp hareketi nizami yapmak çok zorlandığın ağırlıkla sallana sallana yapmaktan bilmem kaç misli daha iyi geliştirir zaten nizami yapılmayan bir hareketin etkisinin fazla olmayacağıda kesin . Tabiki güclenirsin zamanla o ağırlıkta nizami yaparsın ama o zaman aralığında daha hafif çalışıp zamanla kiloyu arttırıp zirveye ulaşmak lazım. Arkadaşların dediği gibi hammer curl yaparken sadece kendini zorlamışsın Barbell curl gene gayet iyi hammer curl u oturarak yapmayı dene belki 3-5 kilo az yaparsın ama etkisi çok daha artar . :)

Dostum seninki hammer curl çekmek değilde hammer curl seni çekiyor gibi :) :) İyi çalışmalar.. İlerde daha iyi videolarını da görürüz inş.

Aslında bu düşünceyi çözemiyorum. Gücünün sınırlarını zorlamak değil olay bu düşünceyi kafadan atmak lazım. Kaldırabileceğinin %70 ini kaldırıp hareketi nizami yapmak çok zorlandığın ağırlıkla sallana sallana yapmaktan bilmem kaç misli daha iyi geliştirir zaten nizami yapılmayan bir hareketin etkisinin fazla olmayacağıda kesin . Tabiki güclenirsin zamanla o ağırlıkta nizami yaparsın ama o zaman aralığında daha hafif çalışıp zamanla kiloyu arttırıp zirveye ulaşmak lazım. Arkadaşların dediği gibi hammer curl yaparken sadece kendini zorlamışsın Barbell curl gene gayet iyi hammer curl u oturarak yapmayı dene belki 3-5 kilo az yaparsın ama etkisi çok daha artar . :)
benim düşündüklerimi yazmışınız yani 50 kg yapıp haldur huldur beli oynatıp dirsekleri kırarsan iyi çalıştırmaz %50 mesela çalıştıracağı yerde %10 çalıştırır

• Like
Reactions: R10
ben 16 yaşındayım 30 kg ile nizamı yapıyorum.kaç yaşında adamsın 36 kg nin videosunu çekmişssin :D

Aslına bakarsan 50 kg. da 8 tekrar standing barbell curl çalışabiliyorum. Fakat sol kolum sakat olduğundan ve daha nizami görünsün diye 36 kg. ile çektim. Madem öyle, koy bakalım videonuda görelim küçük :lol:

---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Aga o göbekle bi yere varamazsın.İlk önce mide çalışaydın iyiydi.:D

Evet 105 cm. göbek var, hedefim göbekli bodyci olmak, ayrıca o göbek değil türk kası :D

Son düzenleme:
16 yaşındayım 16 kg ağırlık . 120 cm lik bar la nizami barbel yapyorum. barla birlikte ağırlık. 22 kg. bence yaşına göre ağırlık çok az. benm evmde bi tek o ağırlıklar var yoksa benim düşüncem çok ağırlık az set. kendini zorla hocam.

hammer curlu yaparken dumbell ile güreşmişsin resmen sallana sallana hareket yapılmaz ağırlığı pazudan çok omuza yüklüyosun

Back
Yukarı