Walla. Barış yapabilirsem ekliyim @Created By Loss anlatmış nasıl olacağını,ne toutubede hesabım var nede g mail hesabım.Bekci hadi bekliyoruz videoyu. Saglam bisey heralde atamadigina gore)
Helalin var hacimBide burdan deniyelim bakalim120 kg benc
Gesendet von iPhone mit Tapatalk[DOUBLEPOST=1433183491][/DOUBLEPOST]Evet arkadaşlar unuttuk cümleten berat kandiliniz kutlu olsun.
Video sanırım oldu tapatalkla[DOUBLEPOST=1433183898][/DOUBLEPOST]Ardından 140 lık geliyor.
Bar haric 120 mi oBide burdan deniyelim bakalim120 kg benc
Gesendet von iPhone mit Tapatalk[DOUBLEPOST=1433183491][/DOUBLEPOST]Evet arkadaşlar unuttuk cümleten berat kandiliniz kutlu olsun.
Video sanırım oldu tapatalkla[DOUBLEPOST=1433183898][/DOUBLEPOST]Ardından 140 lık geliyor.
Bar dahil 120Bar haric 120 mi o
E oda iyi bi gun bende dalya dicem az kaldiBar dahil 120
Bide burdan deniyelim bakalim120 kg benc
Yasa masa bakmiyor arkadas iste kuvvet, supersin @Bekci, zinde oldugun bir gunde bence 1rm 150 kg cikar, amator biri icin superotesi bir rakam, ayakta alkisliyorum...140 kg benc
Arkadaslar plakalar 25 kg lik plaka,2 adet de 10 kg lik var bar dahildir,videodan kesit resimlerde plakalarin agirliklari gorunuyor![]()
![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Estagfrullah üstadim,aksine hangi konuda olursa olsun biz egitimcilerimizin önünde saygiyla egiliriz,siz egitimcilerimiz olmasaniz biz hic birsey basaramayiz,Tesekkür ederim.Yasa masa bakmiyor arkadas iste kuvvet, supersin @Bekci, zinde oldugun bir gunde bence 1rm 150 kg cikar, amator biri icin superotesi bir rakam, ayakta alkisliyorum...
Abi sen bu zamana kadar ne yeyip ne içtin yaw, bu ne kuvvet, valla bravoBide burdan deniyelim bakalim120 kg benc
Tavuk pilava hücum[emoji4]Abi sen bu zamana kadar ne yeyip ne içtin yaw, bu ne kuvvet, valla bravo![]()
Gunaydin herkese, hehehehe tavuk pilav iyimis guldurdun beni sabah sabah @Bekci [emoji4] [emoji5]Tavuk pilava hücum[emoji4]
Abi ben de bundan korkuyodum zaten.140 kg benc
Arkadaslar plakalar 25 kg lik plaka,2 adet de 10 kg lik var bar dahildir,videodan kesit resimlerde plakalarin agirliklari gorunuyor![]()
![]()