Bekci
Üye
Barış sonuçta bu sporu profesyonel olarak yapmıyoruz ve bundan bir maddi çıkar sağlamıyoruz,o yüzden elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcaz ama bunu yaparkende bundan keyf alıcaz,dediğin gibi kendimize bir antreman kaçırdık diye yada diyeti bozduk bi seferlik diye kendimize eziyet edersek bu yaptığımız spor uzun ömürlü olmucaktır.zaten bu spora başlayarak kısa bir süre sonra bırakanların bir çoğu buna gençlerimizde dahil bu düşünceler yüzündendir,bu sporu yaparken keyf alamadıkları içindir.inan bana eğer bu spordan keyf almasam stress olsam 150 kg olacağımı bilsem yinede yapmam.Abi p.tesi çarşamba cuma calisiom genelde bugün gidemedim diye kudurdum resmen akşamdan buzluktan somonumu bile indirdim ama annemin bikaç işi vardı onları halletmek zorunda kaldım yaptığım plana uyamayinca çok sinir oluyorum. Gece eve gelip kardio bile yapmayı düşündüm ama komşulara yazıkneyse cumartesi pazar çalıştım vardiyam vardı kuru gıdalara biraz fazla yüklendim sandwich döner durum döner köfte falan bu duygu beni mahvetti
beni timarhaneye yatirsalar acaba spor salonu varmı diye düşünürüm bu kafayla
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O yüzden bu spora başlamadan önce ilk işimiz,bu sporu ,beslenmeyi,antremanı öğrenmek değil bu spordan nasıl keyf alacağımızı öğrenmek olucaktır,bu sayede yaptığımız spor hem bize daha faydalı hemde uzun ömürlü olucaktır.
Bu yazdıklarımı tekrar düşünerek bu bakış açısıyla yarın sporuna tekrardan başla gör bak nasıl yeni bir heyecan duyarak keyifleniceksin
Haaadi kolay gelsin.