Mesut AK
Üye
Yürü be kim tutar seni
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baris bu bi iltifatmi.

LG-D802 cihazımdan gönderildi
Yürü be kim tutar seni
Heralde yani masallahin varBaris bu bi iltifatmi. [emoji14]
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Bugün antremanda yoktu salona gidiyim grup halinde spinning var ona katılıyim dedim.kardio yapıcamya aklımca,
Allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın 45 dakika sürüyor ama,o 45 dakikada anamdan emdiğim süt burnumdan geldi,kardioda resmen dibe vurmuşum,grup halinde olunca kendine yedirip bırakamıyosunda,abooooo mahvoldum.Yanımda 65-70 yaşında amca pedal çeviriyor ufff bile demezken ben ağzım dışında heryerimle soludum.
Daha öncede yapmıştım ama demekki kardioda dibe vurmuşum,45 dakika boyunca nabzım sanmıyorum 150 den aşağı düşmüş olsun.Arada yazık içimden birde hocaya küfrediyorum yeter ulan bitir artık diye,sanki adamın bir suçu vafmış gibi.
Kıssadan hisse arkadaşlar,herşey demiri kaldırıp indirmek değilmiş,kardioyada önem vermek gerekiyormuş,120-130 kg la benc yaparken uff demezken iki pedal çevirince 70 lik amcanın maskarası oldum
Bulkda yapsak diyette yapsak bi şekilde araya bu kardioyu eklemek yapmak gerekiyor.
Dünden beri haaaalen sanki kıçımda bisiklet selesi varmış gibi hissediyorumben 26. dakikada bırakmıştım siz gene iyiymişsiniz![]()
Bir dahaki spinning e kadar iyi dinlen abiDünden beri haaaalen sanki kıçımda bisiklet selesi varmış gibi hissediyorum![]()
Seleyi unut diyosun yaaaniiiiBir dahaki spinning e kadar iyi dinlen abi
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dünden beri haaaalen sanki kıçımda bisiklet selesi varmış gibi hissediyorum![]()
Walla yaş kemale eriyor yavaş yavaş herşey mümkündürabi şeklini falan mı aldı yoksa
Artik alış bence o seleyeSeleyi unut diyosun yaaaniiii:
bende basur yaptı bi ara aman dikkat.Dünden beri haaaalen sanki kıçımda bisiklet selesi varmış gibi hissediyorum![]()
Suçluluk hissi.Bir antremanı kaçırınca bütün çabaların boşa gideceği hissi.Bu aynen diyetin tam ortasında koca bir porsiyon kaymaklı baklava yiyip sonradan ben naaaaptım hissi gibi bişiy.Bu spor bağımlılık yapio resmen arkadaş yapmadığın zaman strese giriom
Yok sanirim dopaminle ilgiliymis,belli sure duzenli antrenman yapinca vucut bi takim mutluluk veren horminlar salgisini arttiriyomus vs... Yani temelde sigarayla ayni etki bagimlilik yapiyor.ant boslayinca depresyon etkisi yapiyorSuçluluk hissi.Bir antremanı kaçırınca bütün çabaların boşa gideceği hissi.Bu aynen diyetin tam ortasında koca bir porsiyon kaymaklı baklava yiyip sonradan ben naaaaptım hissi gibi bişiy.
Abi p.tesi çarşamba cuma calisiom genelde bugün gidemedim diye kudurdum resmen akşamdan buzluktan somonumu bile indirdim ama annemin bikaç işi vardı onları halletmek zorunda kaldım yaptığım plana uyamayinca çok sinir oluyorum. Gece eve gelip kardio bile yapmayı düşündüm ama komşulara yazıkSuçluluk hissi.Bir antremanı kaçırınca bütün çabaların boşa gideceği hissi.Bu aynen diyetin tam ortasında koca bir porsiyon kaymaklı baklava yiyip sonradan ben naaaaptım hissi gibi bişiy.