Üstad 8. Set derken?bu harekete 8 setmi?yoksa komple omuz içinmi?Hadi bakalim...
Side lateral 8. Set:
Hehehe evet lateralin 8. Ve son seti toplam 8 set yani [emoji4]Üstad 8. Set derken?bu harekete 8 setmi?yoksa komple omuz içinmi?
Lateral raise nin 8.setiyse kaç set yapıyorsun bunu toplamda?ben yaparken 3*12 yapıp off puff derken bide başımıza 8 set çıkartma![]()
Soru kime [emoji4]Hocam bacak idmanini kac set kac tekrar yapiyosunuz
Arka kolu bilmemde omuzlar babangida olmus[emoji122]Arkadaslar salondayim suan arka kolda parcalanma ne durumda sizce ?
Eki Görüntüle 38000
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Gayet yavas yapiyorum,bacak icin salona gidiyorum bir gun.12,15 tekrar rahat cikiyor agirlik sondayken.on bacak,press,yana acma,arka bacak sirasiyla hepsi makinede 4 set 15 tekrar yaklasik olarak.fazlami tekrar yapiyorum setmi azaltayim.kararsiz kaldim
8 10 tekrar zorlamiyor ama.bacak pressi 10 set falan yapsam ona agirlik takabiliyorum.yada 6,8 setOm bacaktan kastiniz leg extensions ise gereksiz ve sakincali bir hareket yapmayin, yine genel gecer kavramlardan uzaklasmadan cevap vereyim 12 tekrar uzeri sayilar daha cok dayaniklilik antrenmanlarinda kullanilir yanlis anlamayin size bir gelisim saglamaz demiyorum ancak kabaca kas dokusundaki buyume icin 8-10 tekrar araligi daha verimlidir
Sic Semper Tyrannis
8-10 tekrar zorlamıyorsa o tekrarda zorlanacağın ağırlığı seç,demekki ağırlık az geliyor.8 10 tekrar zorlamiyor ama.bacak pressi 10 set falan yapsam ona agirlik takabiliyorum.yada 6,8 set
Ya plakalar sonda zaten,hocayada diyememki buna plaka ekle.bacak presse. Agirlik eklenebiliyor ama,oyuzden sordum8-10 tekrar zorlamıyorsa o tekrarda zorlanacağın ağırlığı seç,demekki ağırlık az geliyor.
Dedigimiz gibi ya agirlik ekleyin yada zamani artirin, ortalama bir setin 40-50 saniye araliginda surmesini kastediyorumYa plakalar sonda zaten,hocayada diyememki buna plaka ekle.bacak presse. Agirlik eklenebiliyor ama,oyuzden sordum