30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bence yana açış minimum 10 tekrar olmalı mümkünse 12-15 hatta
o 12,5 kg direk 8-6 ya düşer o zaman :)

Yavas yapmak cok yapmaktan daha onemli bence,100 tekrar yaptigimda oluyor sasirtmakla maksatli,degistire degistire hepsi uygulanabilir

bende 4 set dumbell ile 4 set cable yapıyorum laterali
8 set normal ve en verimlisi bencede

Dukkanımın yaninda el yapımı görmüş olduğunuz bu çiğ köfte bana diyet bıraktırıyor
579a0769027853575b6339c978a84a60.jpg

Prolari bir kenara birakalim, digerlerine gelirsek antrenman programlarini yil icerisindeki dagilimlarina gore kullanilacak agirlik yuzdeleri tekrar sayilari degiskenlik gosterir, ancak genele gore konusacak olursak hipertrofi icin 8-10 tekrar araligi yeterli, daha once yine bu baslik altinda bahsetmistim, esas onemli olan kasin dirence maruz kaldigi zaman penceresi yani 8-10 tekrarlik bir seti kac saniye icinde tamamladiginiz...

Sic Semper Tyrannis

Gayet yavas yapiyorum,bacak icin salona gidiyorum bir gun.12,15 tekrar rahat cikiyor agirlik sondayken.on bacak,press,yana acma,arka bacak sirasiyla hepsi makinede 4 set 15 tekrar yaklasik olarak.fazlami tekrar yapiyorum setmi azaltayim.kararsiz kaldim

Gayet yavas yapiyorum,bacak icin salona gidiyorum bir gun.12,15 tekrar rahat cikiyor agirlik sondayken.on bacak,press,yana acma,arka bacak sirasiyla hepsi makinede 4 set 15 tekrar yaklasik olarak.fazlami tekrar yapiyorum setmi azaltayim.kararsiz kaldim

Om bacaktan kastiniz leg extensions ise gereksiz ve sakincali bir hareket yapmayin, yine genel gecer kavramlardan uzaklasmadan cevap vereyim 12 tekrar uzeri sayilar daha cok dayaniklilik antrenmanlarinda kullanilir yanlis anlamayin size bir gelisim saglamaz demiyorum ancak kabaca kas dokusundaki buyume icin 8-10 tekrar araligi daha verimlidir

Sic Semper Tyrannis

Om bacaktan kastiniz leg extensions ise gereksiz ve sakincali bir hareket yapmayin, yine genel gecer kavramlardan uzaklasmadan cevap vereyim 12 tekrar uzeri sayilar daha cok dayaniklilik antrenmanlarinda kullanilir yanlis anlamayin size bir gelisim saglamaz demiyorum ancak kabaca kas dokusundaki buyume icin 8-10 tekrar araligi daha verimlidir

Sic Semper Tyrannis
8 10 tekrar zorlamiyor ama.bacak pressi 10 set falan yapsam ona agirlik takabiliyorum.yada 6,8 set

Back
Yukarı