30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Oglum 81 kg a kadar düstu,yani iki aylik bir surede 5 kgverdi,extra bir diyet felan uygulamadik sadece hayatindan ise yaramaz yicekleri cikartmasi yetti,ice tea,cola,mayonez,soslar,alkol,fastfood v.s hepsini cikarmasi yeterli oldu,yag orani epeyce azaldi,agirlik antremanlari ve protein agirlikli beslenme kas kaybimi minimumda tuttu yani iyi gidiyor,su anki amacimiz zaten bu spora adapte olabilmesi ,kas kutlesi ekleme gibi bir takintimiz su an icin yok.zaten haftaya 1 ay askerde duzeni bozulucak,ama 5 kg iyi bir rakam goruntu olarak cok farketti.dun arkadaslariyla yemege ciktilar 2 ayin sonunda cheat day yapti ama biraz abartmis sanirim[emoji4][emoji4][emoji4]
Cheat da 1 kg kofteden hamburger ve 2 kg patates kizartmasi varmis ,nispet olarak resimlerde bana geldi tabiki,buyrun:)
06173c314ccace20c125b2adbb23b150.jpg
ef90645b4bf1c446812ade979313306e.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fuigo yazdiklarini okudum,gelisme kaydetmissin senin adina sevindim,umarim dahada faydasini görürsün,ben böyle bir sisteme acikcasi dikatli yaklasiyorum biraz süpheyle bakiyorum buda bu tip bir calismayi belkide ilk kez duymamdan kaynaklaniyor olabilir,cok zor olsada gercekten overtraining oldugunu farzedersek nolucak bu kazanimi kaybetme riskide tasimiyormu o Zaman?
Birde Arkadas sizde nee enerji varmis:)bacagin ardindan birde ön arka kol giriyorsunuz:)bu nasil bitmez tükenmez bir enerjidir:):)ben bacak gününün tek girme taraftariyim oda mejburen:)sebebi malum ayakta zor duruyorum,birde kanin üst alt vücutta toplanma olayi var yani epey efor gerektirir bacakta toplanmis kan i tektardan kollara tasimak.[DOUBLEPOST=1427533288][/DOUBLEPOST]13 yasinda kiz 110 kg benc videosu ekliyor, biz suraya daha bi 50 kg ekliyemedik:):)

Bacağı hep tek girerdim hocam. Şimdi değiştirdim ve bacak idmanınıda değiştirdim.

Bacak için sadece 2 hareket giriyorum ve bitiriyorum.

Squat : 5 set
1. set : 50 tekrar 20 Kg.
2. set : 10 Tekrar 40 Kg.
3. Set : 10 Tekrar 60 Kg.
4. Set : 8 Tekrar 70 Kg.
5. Set : 6 Tekrar 80 Kg.
Bar hariç değerler.

Kalf için 1 hareket yapıyorum ve bitiriyorum.

Bu yüzden enerji kaliyor. Bu idmanları sürekli değişiyorum hocam. Karma çalışmak iyi, vucut ne istiyorsa onu yapıyorum. Sigarayıda bıraktından sonrada enerji artışı yaşadım ama iyide yağlaniyorum yani :)

Hayırlısı artık.

Oglum 81 kg a kadar düstu,yani iki aylik bir surede 5 kgverdi,extra bir diyet felan uygulamadik sadece hayatindan ise yaramaz yicekleri cikartmasi yetti,ice tea,cola,mayonez,soslar,alkol,fastfood v.s hepsini cikarmasi yeterli oldu,yag orani epeyce azaldi,agirlik antremanlari ve protein agirlikli beslenme kas kaybimi minimumda tuttu yani iyi gidiyor,su anki amacimiz zaten bu spora adapte olabilmesi ,kas kutlesi ekleme gibi bir takintimiz su an icin yok.zaten haftaya 1 ay askerde duzeni bozulucak,ama 5 kg iyi bir rakam goruntu olarak cok farketti.dun arkadaslariyla yemege ciktilar 2 ayin sonunda cheat day yapti ama biraz abartmis sanirim[emoji4][emoji4][emoji4]
Cheat da 1 kg kofteden hamburger ve 2 kg patates kizartmasi varmis ,nispet olarak resimlerde bana geldi tabiki,buyrun:)
06173c314ccace20c125b2adbb23b150.jpg
ef90645b4bf1c446812ade979313306e.jpg

Hu huuuuuuu, o nasil bir cheat day [emoji1]
Buda babasının iş yeri yemeği,adalete bak[emoji2][emoji2]ha ha ha[emoji17]
8a18bfd0fe71a77333d484d911bc3986.jpg

Hahahahaha valla cok guldum [emoji1]

8-12 tekrar araliginda sizi zorlayacak ancak 3 yada 4 set boyunca hareketten calmadan yapabileceginiz en yuksek agirlik neyse onu kullanin...tekrar altini ciziyorum hicbir sekilde hareketin formunu bozmadan.
Şuanda gayet zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum set sonunda
Birde söyle bir sorum olacak gelişen las mutlaka ağrı mi yani hamligi atmış olsa bile uzun zamandır çalışan kisilerde bile antreman sonunda ertesi gün ağrı olur mu ağrının olmaması kaslarin çalışmadığı anlamına gelir mi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yesin tabi canim afiyet olsun [emoji4] ben gecen gun tepsi buyuklugunde bir pizza yedim 2 gun vicdan azabi cektim valla [emoji1]
Bende de oluo o iş arada dayanamayıp yiyorum ama 24 saat içinde hemen kardio yapıyorum en azından psikolojik olarak rahatliyorum
Mesela bugün 1 tabak mantı yedim koşucaz Haymana beygiri gibi :)

Şuanda gayet zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum set sonunda
Birde söyle bir sorum olacak gelişen las mutlaka ağrı mi yani hamligi atmış olsa bile uzun zamandır çalışan kisilerde bile antreman sonunda ertesi gün ağrı olur mu ağrının olmaması kaslarin çalışmadığı anlamına gelir mi

Hayir, agrinin olmasi herzaman gelistiginiz anlamina gelmedigi gibi olmamasida gelismediginiz anlamina gelmez...

Selam gençler kimseden bir ses çıkmadı bugün nem bi soru sorayım bari :)
Gün içinde az protein aldığımı düşünürsem gece yatmadan 4 tane falan yumurta beyazı yiyorum bu mantıklı bir hareket mi gece saatleri bunu yemek yanlış mı gece yatarken protein alırsam uyurken kaslar daha iyi beslenir diye düşünüyorum ama gece yediğim bu yumurta beyazlari bana gobiş olarak geri gelmesin

Selam gençler kimseden bir ses çıkmadı bugün nem bi soru sorayım bari :)
Gün içinde az protein aldığımı düşünürsem gece yatmadan 4 tane falan yumurta beyazı yiyorum bu mantıklı bir hareket mi gece saatleri bunu yemek yanlış mı gece yatarken protein alırsam uyurken kaslar daha iyi beslenir diye düşünüyorum ama gece yediğim bu yumurta beyazlari bana gobiş olarak geri gelmesin

Yanlis dusunuyosunuz [emoji4] gobegi falan bir yana birakin, bizim icin onemli olan gece salgilanan gh, yatarken ne yerseniz yiyin gereksiz yere insulin dalgalanmasi yaratacaksiniz buda gh salinimini baskilayacak, onemli olanda bu...

Sic Semper Tyrannis

Yoo hayir oyle demiyorum, sadece yatmanizdan 2-2.5 saat oncesinde yeme faaliyetinizi bitirin diyorum, yani ortalama 12 de uyuyorsaniz 9-10 gibi kapatin beslenme pencerenizi.

Sic Semper Tyrannis
Aslında bende onu kastetmistim yani yatarken derken 2 saat öncesi falan yiyorum dediğim beyazlari ama yinede erken yemek lazım

Belli bir yaştan sonra vücut geliştirme olmaz
IMG-20141013-WA0000.jpg
[DOUBLEPOST=1427720263][/DOUBLEPOST]
Yav niye olmasin 35 yasina kadar elime agirlik almadim...bu tam 1semelik resim su anda 1.5 sene oluyor ve dahada iyi haldeyim..evliyim cocukta var vardiyalida calisiyorum..olmaz diye birsey yok yeter ki disiplinli ve beslenmeye dikkat..2. Aydan sonra whey kullandim..baska bir supplement kullanmadim

Eki Görüntüle 37194[DOUBLEPOST=1427720263][/DOUBLEPOST]
Yav niye olmasin 35 yasina kadar elime agirlik almadim...bu tam 1semelik resim su anda 1.5 sene oluyor ve dahada iyi haldeyim..evliyim cocukta var vardiyalida calisiyorum..olmaz diye birsey yok yeter ki disiplinli ve beslenmeye dikkat..2. Aydan sonra whey kullandim..baska bir supplement kullanmadim
Yaw bilader kim onu yazan bizim gruba üye değil sanırım. Boşver kafana takma gelişim herzaman olur ama yavaş olur hızlı olur o tartışılır gayet güzel gelişim yapmissin 1 yılda yani eski resmini koysan gelişim daha iyi farkedilir ama iyi gibi

Yaw bilader kim onu yazan bizim gruba üye değil sanırım. Boşver kafana takma gelişim herzaman olur ama yavaş olur hızlı olur o tartışılır gayet güzel gelişim yapmissin 1 yılda yani eski resmini koysan gelişim daha iyi farkedilir ama iyi gibi

IMG-20140509-WA0001-1.jpg
[DOUBLEPOST=1427724681][/DOUBLEPOST]
Buda baslamadan onceki hallerim kilo 62 63 hep ayniydi..kilo almak icin basladim alahima sukur fazlasi oldu kilom 75 ..gelismeyede devam ediyorum

Back
Yukarı