winston123
Üye
Berkant, alkol = şeker demektir. ve vücutta hiç kullanılmadan yap olarak depolanıyor. Fruktoz (meyve şekeri) gibidir alkol de. dolayısıyla alkol % si düşük bir içki tercih etmen doğru olacaktır diye düşünüyorum. Gelişim konusunda kesinlikle negatif yönde etkisi olur alkolün. Sigara da aynı şekilde. hücrelere (burada bizi ilgilendiren kas hücreleri) taşınan oksijen miktarı ciddi şekilde azaldığından dolayı gelişimi etkiliyor. Muz dışında meyve tüketmiyorum. o da sabah kahvaltısında sadece.[DOUBLEPOST=1426840964][/DOUBLEPOST]Bu arada arkadaşlar dün akşam 2. kez salonda antrenman yaptım. Dün göğüs, omuz ve sırt çalıştım. sevgili created by loss'un tavsiyesiyle sırt çalışmalarını programıma dahil ettim. salonda çalışmak gerçekten çok farklı. çalıştığınız bölgenin tamamen dolduğunu hissediyorsunuz.
Salonda çalışan gençlerden biri yanıma geldi, nasıl gidiyor abi filan muhabbetlerden sonra, bu salondan önce nerdeydin diye sordu. evde çalıştım 3 senedir dedim. inanmadı.
valla ne yalan söyliyim iyi hissettim. Diyeceğim o ki salonda çalışmak gelişim anlamında evdeki çalışmalardan çok daha ileriye götürecek gibi hissediyorum.
Salonda çalışan gençlerden biri yanıma geldi, nasıl gidiyor abi filan muhabbetlerden sonra, bu salondan önce nerdeydin diye sordu. evde çalıştım 3 senedir dedim. inanmadı.

Son düzenleme: