barış kaptan
Üye
225 tekrar miVücut ağırlığıyla squat kardiyo için de birebir. Yaklaşık 225 tekrar 100 kalori harcatiyordu diye aklımda kalmış ama kişiye göre değişir.

225 tekrar miVücut ağırlığıyla squat kardiyo için de birebir. Yaklaşık 225 tekrar 100 kalori harcatiyordu diye aklımda kalmış ama kişiye göre değişir.
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsınKuzu kesiliyor dediler geldik![]()
Telefonun ekranına ekmek bandım resmen..Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın![]()
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ardından toplu Hiit etkinliği yaparız,sorun yokSimdi bir kuzudan ortalama 20kg et cikacak diye hesaplasak @Bekci nin resminde 100 kg et var demektir, abartarak 20kisi olsak kisi basina 5kg et dusse oda asagi yukari her birimize 1600gr protein duser anlamina geliyor, yine kisi basina yaninda yenilenlerle birlikte 11500 kcal duser. Bence biz bu etkinlikten heryerden 10'ar cm alir doneriz [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Sic Semper Tyrannis
Hehehhehe gozumun onune getirdimde [emoji1] [emoji1]Ardından toplu Hiit etkinliği yaparız,sorun yok
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ankarada oldugunuz bilmiyordum. bende ank. bi gun eslik ederim size.
Sizde mi Ankaradasiniz. Mutlaka beklerim. Ya da ben gelirim.
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Toplanalim diyoruzda hangi sehirden cogunluk var misal ben kastamonu
LG-P725 cihazımdan gönderildi
Onu biliyoz. Senin oraya gelelim madem hem yurtdisi gormus oluruzYurt dışı
![]()
Oraya gitmeden once neredeydin, birde orasi neresiYurt dışı
![]()
Onu biliyoz. Senin oraya gelelim madem hem yurtdisi gormus oluruz![]()
Walla buyrun gelin,sorun Yok da burda adama o kuzuyu çevirtmezler alçaklarOraya gitmeden once neredeydin, birde orasi neresi
LG-P725 cihazımdan gönderildi
2002 - 2003 yıllarında ben![]()
![]()
Üstat tebrikler,çok iyisiniz,kilonuz kaç?[DOUBLEPOST=1426533583][/DOUBLEPOST]Evet arkadaslar bu malum aylar gaz aylari [emoji4] cokkk uzun zamandir video cekmemistim, birazda video paylasalim dedim, son setim bundan onceki agirlik ve tekrarlar ; 30kgx20 50kgx15 70kgx10 90kgx8 100kgx6 bu son set de 110kgx4 son tekrarda yarisini ogrencim aldi yani 3.5 diyebiliriz [emoji5] 1rm degerim ise 120kg
Türkiyeye geliceğim zaman epey önceden haber vericem zatenBekci haber ver bi organizasyon yapalim cidden
Baris 14 mayista 3 gunlugune ankaraya geliyorum, benim kizin cift vatandaslik islemleri icin , goruselim musait olursan
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi