30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

1.5 yıllık aradan sonra önceki sonraki resmim aşağıdadır . 2.5 ay 82 kilo ile başladım suan 73 kilo yum . Şuan hedef yağ yakmaya devam 1 ay kadar daha . Sonrası kas kütlesi artırmaya yönelik antreman ve beslenme programı değişecek
20180115_152811.jpg

1.5 yıllık aradan sonra önceki sonraki resmim aşağıdadır . 2.5 ay 82 kilo ile başladım suan 73 kilo yum . Şuan hedef yağ yakmaya devam 1 ay kadar daha . Sonrası kas kütlesi artırmaya yönelik antreman ve beslenme programı değişecek
Eki Görüntüle 48640

Atila çok temiz gitmiş fazlalık tebrikler
Kaç kalori alıyorsun günlük ve makrolar nasıl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse kalmadı mı? Biraz da ben güncelleme yapayım o zaman.
Ramazan ayında bir ay ara verdikten sonra idmanlara başladım. %20 gibi çok az bir güç kaybı var, sanırım bunun telafisi bir ay bile sürmez.
Geçen sene düzenli idman yapma şansı yakalayınca hayatımda ilk sefer bench press'te son setimde 120 kg (5-6 tekrar) yapmaya başlayınca bu sene daha bir motivasyon doluyum. İnşaallah bir dahaki Ramazan ayına kadar kesintisiz idman yapmak nasip olursa 36 yaşında bir veteran olarak rekorlarımı tazelemeye devam edeceğim. :)

waaaayyy beeee ne güzel sohbetlerimiz olmus burda!tek tek okudum her yazdigimizi,simdi nerdedir ne yapiyordur acaba bu gruptaki arkadaslar,yazik olmus bu basliga dagilmis gitmisiz:(

waaaayyy beeee ne güzel sohbetlerimiz olmus burda!tek tek okudum her yazdigimizi,simdi nerdedir ne yapiyordur acaba bu gruptaki arkadaslar,yazik olmus bu basliga dagilmis gitmisiz:(
bekci abim selamlar.
buradan uzak kaldıgım surecte kendi adıma sporu hic bırakmadım. hatta triathlete oldum :) bu ay sonunda da kısmetse Ironman de yarısacagım

herkese saglıklı,sakatlıksız gunler dilerim

IMG_9389.jpg

Benim ikinci favori hareketim de barbell curl. Bu aralar son sette 55 deniyorum ama henüz düzgün formda 5 tekrar çıkaramadım, ama 3 tekrar nizami sayılır.

İnanırmısınız +35 bir kadayıf olarak neredeyse 439 sayfayı tek tek vakit buldukça roman gibi okudum...Yaklaşık 15 gün sürdü :)
Finali mutsuz sonla bitmiş ne yazikki...Nereye kayboldu bu kadar insanlar ?

Özellikle bu konunun lokomotifi "barış kaptan"'ın son halini inanılmaz merak ediyorum...Kaç defa antreman yemek sistemi değiştirdi konu içerisinde ben sayamadım ama son zamanlardaki resimleriyle başarıya ulaşmış gozukuyordu....

Neredesiniz millet hadi şu konuyu canlandıralım :)

Back
Yukarı