30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

71c04f5281312977f30a7c43f0822d7d.jpg

Artistik bir poz ☺☺☺

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wayy iyi yag yakmissin bariscim super

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah alpercimm göbeği biraz içeri çektim ama yavaş yavaş gidiyor haftada 400 gr gidiyor gayet güzel ama göbek heralde Enson erimeye baslicak nasıl bir sistemse bu artık bel bölgesi en son gidio galiba

Eyvallah alpercimm göbeği biraz içeri çektim ama yavaş yavaş gidiyor haftada 400 gr gidiyor gayet güzel ama göbek heralde Enson erimeye baslicak nasıl bir sistemse bu artık bel bölgesi en son gidio galiba

benim bildiğim tüm vucut eşit oranda yağ yakıyor ama en çok yağ göbekde olunaca en son o kalıyor abi.

Kabuklu yer fıstığı aldım fıstık ezmesi yapıcam
Düşünsenize sabah kahvaltıda kızarmış ekmek üstüne köy tereyağı ve ev yapımı fıstık ezmesi
Yutkundunuz dimi ☺☺☺

Abi yag kelimesini cikar artik hayatindan :) köy moy farketmez, bu isi yapanlar cok mecbur kalirsa hindistan cevizi yagi kullaniyor.

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi yag kelimesini cikar artik hayatindan :) köy moy farketmez, bu isi yapanlar cok mecbur kalirsa hindistan cevizi yagi kullaniyor.

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oglm yağsız olmaz hicbirzaman testesteron bile yeteri kadar yağ alımı ile artıyor vücuda yeterli yağ almazsan zaten yağ yakmazki günlük 50 gr toplam yağ almak lazım ben 1 aydır hesapla yiyorum günlük 50-60 gr i geçmiyor

Back
Yukarı