Thesyseng
Üye
Simdi 120 olmusturtabii abi oda varkuru vucut 120 ile yağlı vucut 130 farklı şeyler bence ona göre değerlendirmek lazım.benim en son 6 ay önce ölçmüştüm 117 idi
![]()

Simdi 120 olmusturtabii abi oda varkuru vucut 120 ile yağlı vucut 130 farklı şeyler bence ona göre değerlendirmek lazım.benim en son 6 ay önce ölçmüştüm 117 idi
![]()
olmuştur inşallah abi bilmiyorum ama giydiğim kıyafetlerden arttıgına eminim her ne kadar diyetisyen kas yapmamışın desedeSimdi 120 olmustur![]()
ölç tabi abiBende ölçeyim eve gidince ☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alper kafasına göre bir konu olursa çıkar konuşur ☺☺ölç tabi abi![]()
bu arad aalper yok ortalarda
o zaman sen bir resim at abi kaslı vucudundan hemen gelir oAlper kafasına göre bir konu olursa çıkar konuşur ☺☺
Hazır değilim henüz ☺☺☺o zaman sen bir resim at abi kaslı vucudundan hemen gelir o![]()
zamanı sana bırakıyom abiHazır değilim henüz ☺☺☺
Hele Bi yüzde 16 lari göreyim sonrazamanı sana bırakıyom abi![]()
şu an kaç abi yağ oranı ?Hele Bi yüzde 16 lari göreyim sonra
En guzel olcu ayna ve kiyafetler, bosver doktoru tanitayi falan [emoji106]olmuştur inşallah abi bilmiyorum ama giydiğim kıyafetlerden arttıgına eminim her ne kadar diyetisyen kas yapmamışın desede![]()
Malicim bugün tartı günümdüşu an kaç abi yağ oranı ?
Bende ölçtum çevresi 118 çıktı şekildeki yerlerdenDedigi yerden alirsam 118 cikiyor, yine dunya kadar fark var, 128 cm omuz yapabilmek icin 5 sene lazim bana![]()
Bende ölçtum çevresi 118 çıktı şekildeki yerlerden
Ya ilk kez olctum hiç bakmam ben ölçüler e öyle bir hedefim yok 130 olsun falan gibi benim hedefim belli ☺Daha cok yolumuz var [emoji23]
Abi 4 tane pitircik gorundu bende, alt taraf ile ugrasiyorum simdiYa ilk kez olctum hiç bakmam ben ölçüler e öyle bir hedefim yok 130 olsun falan gibi benim hedefim belli ☺
☺☺☺☺Abi 4 tane pitircik gorundu bende, alt taraf ile ugrasiyorum simdi![]()
Ben bu hafta hanima uydum burger king'e gittik ama en az zararli b*k yiyecek nugget vardi onlardan yedim [emoji23]Artık bir Cheat yapmam lazım rakı masası mi olur piza mi nolur bakalm☺☺