30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hocam biraz az cikmis, dr ye sordaydin neden bu kadar az diye ref. Araliginda dr birsey onermezdi ama az geldi bana birseyler yanlis olmali, yasam kalitesi beslenme dogal faktorler bisi var kanimca

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burak nbr nasıl keyifler
Bebisler napio sağlıklari yerinde mi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak nbr nasıl keyifler
Bebisler napio sağlıklari yerinde mi

Allah razi olsun baris abi, cok sukur keyifler iyi, bebislerde yazin gelmesiyle Allaha hamd olsun hic hastalanmadilar, sormusken diyim benim vucut cok kotu durumda 4 aydir heryerim kabardi kirmizi kirmizi dr ye gittim biyopsi yaptirsim sukur bisi cikmadi ama gecmedi sinir stresten kaynakliymis bacaklar sirt gogus bolgesi fena durumda

Allah razi olsun baris abi, cok sukur keyifler iyi, bebislerde yazin gelmesiyle Allaha hamd olsun hic hastalanmadilar, sormusken diyim benim vucut cok kotu durumda 4 aydir heryerim kabardi kirmizi kirmizi dr ye gittim biyopsi yaptirsim sukur bisi cikmadi ama gecmedi sinir stresten kaynakliymis bacaklar sirt gogus bolgesi fena durumda

Yapma ya geçmiş olsun
Bende zona oldum o tarz bişi ağrılı sivilceler çıkıyor sinir ucu iltihabı dediler 1 haftalik bir ilacı var kullandım bitti ağrılar gitti zaten ama kaşıntı var bide son günlerde hiç bişi yok görünürde ama deli kaşıntı var bişi dokundu galiba son günlerde ekstra aldığım şey l carnitine belki o yapmıştır

Arkadaslar migros ta rozbif diye bişi aldım geçen polonez marka salam.vs tarzı bişi değil. Yani işlem görmemiş bildiginiz biftek sandwich arasına veya kahvaltıda vs iyi gidiyor 100 gramında 8 gr yağ 28 gr protein var 200 kalori biraz pahali gerçi ben 200 gr alabildim ilk etapta kilosu 90 tl

Pardon abi geç bir soru ama, hangi reyonda idi

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pardon abi geç bir soru ama, hangi reyonda idi

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal şarküteri reyonunda salam jambon vs .ya hergün aynı şeyleri yemekten Gına geldi degisiklik lazım tamam pahali ama lezzetli ☺somon fume alıyordum bi ara 10 tl idi 100 gr lik paket migros markalı 13 tl yapmışlar onuda bıraktım şimdilik boykot yapıyorum.aliyordum 10 tane dolaba atıyordum gece vardiyaya falan giderken sandwich yapıyordum

geçmiş olsun abi.allah başka dert vemesin.

Back
Yukarı