berkay7743
Özel Üye
17 yaşında başladım yaş 22 1 ay sonra buraya gelmeme 8 yıl var daha

Kuşum artık eskisi gibi uçmuyor dedinmi yapıyorlar barış[emoji848][emoji4]Yaw bu üroloji ye gidip Testo yaptırmak istiyorum diyince yapmıyor lar mi olmadı uydurcaz bur yalan ☺☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelde sen söyle kolaysa abim ☺☺☺☺☺Kuşum artık eskisi gibi uçmuyor dedinmi yapıyorlar barış[emoji848][emoji4]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hehehheh ozlemisim abi seni [emoji23]Kuşum artık eskisi gibi uçmuyor dedinmi yapıyorlar barış[emoji848][emoji4]
De abi ne olcak yaw gerci sebebi onemli degil yapmalari lazim ama [emoji4]Gelde sen söyle kolaysa abim ☺☺☺☺☺
libidom düşük eski heyacanım yok de yapıyorlar abi ben öyle yaptımdıGelde sen söyle kolaysa abim ☺☺☺☺☺
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Kuşum artık eskisi gibi uçmuyor dedinmi yapıyorlar barış[emoji848][emoji4]
Yıllar çabuk geçiyor ☺☺17 yaşında başladım yaş 22 1 ay sonra buraya gelmeme 8 yıl var daha![]()
Burak nbr nasıl keyiflerHocam biraz az cikmis, dr ye sordaydin neden bu kadar az diye ref. Araliginda dr birsey onermezdi ama az geldi bana birseyler yanlis olmali, yasam kalitesi beslenme dogal faktorler bisi var kanimca
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah razi olsun baris abi, cok sukur keyifler iyi, bebislerde yazin gelmesiyle Allaha hamd olsun hic hastalanmadilar, sormusken diyim benim vucut cok kotu durumda 4 aydir heryerim kabardi kirmizi kirmizi dr ye gittim biyopsi yaptirsim sukur bisi cikmadi ama gecmedi sinir stresten kaynakliymis bacaklar sirt gogus bolgesi fena durumdaBurak nbr nasıl keyifler
Bebisler napio sağlıklari yerinde mi
Yapma ya geçmiş olsunAllah razi olsun baris abi, cok sukur keyifler iyi, bebislerde yazin gelmesiyle Allaha hamd olsun hic hastalanmadilar, sormusken diyim benim vucut cok kotu durumda 4 aydir heryerim kabardi kirmizi kirmizi dr ye gittim biyopsi yaptirsim sukur bisi cikmadi ama gecmedi sinir stresten kaynakliymis bacaklar sirt gogus bolgesi fena durumda
Çok çabuk hemde dün gibi 2011 haziranı hatırlıyorum.Yıllar çabuk geçiyor ☺☺
Pardon abi geç bir soru ama, hangi reyonda idiArkadaslar migros ta rozbif diye bişi aldım geçen polonez marka salam.vs tarzı bişi değil. Yani işlem görmemiş bildiginiz biftek sandwich arasına veya kahvaltıda vs iyi gidiyor 100 gramında 8 gr yağ 28 gr protein var 200 kalori biraz pahali gerçi ben 200 gr alabildim ilk etapta kilosu 90 tl
Normal şarküteri reyonunda salam jambon vs .ya hergün aynı şeyleri yemekten Gına geldi degisiklik lazım tamam pahali ama lezzetli ☺somon fume alıyordum bi ara 10 tl idi 100 gr lik paket migros markalı 13 tl yapmışlar onuda bıraktım şimdilik boykot yapıyorum.aliyordum 10 tane dolaba atıyordum gece vardiyaya falan giderken sandwich yapıyordumPardon abi geç bir soru ama, hangi reyonda idi
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun abi.allah başka dert vemesin.Allah razi olsun baris abi, cok sukur keyifler iyi, bebislerde yazin gelmesiyle Allaha hamd olsun hic hastalanmadilar, sormusken diyim benim vucut cok kotu durumda 4 aydir heryerim kabardi kirmizi kirmizi dr ye gittim biyopsi yaptirsim sukur bisi cikmadi ama gecmedi sinir stresten kaynakliymis bacaklar sirt gogus bolgesi fena durumda
EvetÜroloji degik mi ?
Bitane kocaman parça alıp barbarlar gibi ısıra ısıra yiyesim var ☺☺☺Abi sen ne yaptınufkumu resmen actin (
![]()
Bu akşam is çıkışı bakayım (
Okadar abrtilacak bidi değil yaw jambon gibi bişi benim ağız tadım uygun herkese göre farklı olabilir ☺☺Vallahi merak ettim şimdi. Aksamı iple çekmeye başladım ((;