30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bugün kan tahlili yaptırdım bazı değerlere baktirdim hepsi güzel allaha sukur urik asit ve üre azotu biraz yüksek çıktı bide CK değeri ama protein ağırlıklı beslenenlerde zaten hafif yüksek çıkıyor sadeve d vitamini eksik çıktı baya doktor takviye yazdı alicam yarın malum d vitamini kemikler için çok önemli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kan tahlili yaptırmak gerekiyomu arada

kan tahlili yaptırmak gerekiyomu arada
Kapsamlı olmasa da bazı değerlere baktirmak iyi bence malum protein ağırlıklı beslendigimiz için bazı organlar yoruluyor
O açıdan böbrek için kreatinin karaciğer enzimleri kaslar için CK creatin kinaz yine urik asit bakılması mantıklı 3 ayda bir faln yaptiriyorum ben

Benim kolesterol 400 e yakın di spor a başlamadan önce suan 270 e düştü ilaçsız falan düzenli beslenme ve spor ile gayet sevindirici :)

Benim kolesterol 400 e yakın di spor a başlamadan önce suan 270 e düştü ilaçsız falan düzenli beslenme ve spor ile gayet sevindirici :)

en son tahlilde benim 197 idi abi
Ama Berkant abiyi duyar gibi oluyorum "bırak bu işleri testoya bak "
☺☺☺

bir testomuza baktıramadık fırsat bulupda :) yediğimiz fala yemekde kurtarmayacak berkant abi sopalayacak bizi :D:D

Napiyonuz ihtiyarlar :)
57687ddd9103c4531ede8fb9b67ea5b9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim bir arkadaş, 40 yaşında Karateye başladı, 50 yaş kategorisinde Avrupa şampiyonu oldu. Rakipleri 10-15 yaşlarında karateye başlayanlardı. Düşün artık ne kadar gerilerden gelip onları geçti.
çok pis gaza geldim.takdire şayan bir hareket sergilemiş o abi.
Benim tam bugday makarnasi stogum bitti bitecek :) ne etcez

kurubakliyata bulgura yönel abi farklılık olsun.
az önce 200 gr bulgur 400 gr mercimek yemeği 2 kutu ton balıgı yedim.karnım davul gibi şişti. belimi şimdi ölçsem 100 gelir:D:D:D

Back
Yukarı