mali67
Üye
ürolojide yaparlar abi.özelde direk yaparlar parasını verdimiPeki kime gitcez yaptircaz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ürolojide yaparlar abi.özelde direk yaparlar parasını verdimiPeki kime gitcez yaptircaz
kan tahlili yaptırmak gerekiyomu aradaBugün kan tahlili yaptırdım bazı değerlere baktirdim hepsi güzel allaha sukur urik asit ve üre azotu biraz yüksek çıktı bide CK değeri ama protein ağırlıklı beslenenlerde zaten hafif yüksek çıkıyor sadeve d vitamini eksik çıktı baya doktor takviye yazdı alicam yarın malum d vitamini kemikler için çok önemli
Kapsamlı olmasa da bazı değerlere baktirmak iyi bence malum protein ağırlıklı beslendigimiz için bazı organlar yoruluyorkan tahlili yaptırmak gerekiyomu arada
en son tahlilde benim 197 idi abiBenim kolesterol 400 e yakın di spor a başlamadan önce suan 270 e düştü ilaçsız falan düzenli beslenme ve spor ile gayet sevindirici
bir testomuza baktıramadık fırsat bulupdaAma Berkant abiyi duyar gibi oluyorum "bırak bu işleri testoya bak "
☺☺☺
200 sınır zaten iyiymişen son tahlilde benim 197 idi abi
bir testomuza baktıramadık fırsat bulupdayediğimiz fala yemekde kurtarmayacak berkant abi sopalayacak bizi
![]()
çok pis gaza geldim.takdire şayan bir hareket sergilemiş o abi.Benim bir arkadaş, 40 yaşında Karateye başladı, 50 yaş kategorisinde Avrupa şampiyonu oldu. Rakipleri 10-15 yaşlarında karateye başlayanlardı. Düşün artık ne kadar gerilerden gelip onları geçti.
kurubakliyata bulgura yönel abi farklılık olsun.Benim tam bugday makarnasi stogum bitti bitecekne etcez
Yuhçok pis gaza geldim.takdire şayan bir hareket sergilemiş o abi.
kurubakliyata bulgura yönel abi farklılık olsun.
az önce 200 gr bulgur 400 gr mercimek yemeği 2 kutu ton balıgı yedim.karnım davul gibi şişti. belimi şimdi ölçsem 100 gelir![]()
teşekkür ederim abi sağolasınYuh
30'dan sonra azani tenesir paklar diyoabi şunların birde türkçelerini yazsanızbilen var bilmeyen var
![]()
☺☺☺☺30'dan sonra azani tenesir paklar diyo![]()
ben yazacaktım aynısını yuhYuh
doğru demiş abi30'dan sonra azani tenesir paklar diyo![]()
mercimek candır birşey olmazben yazacaktım aynısını yuh400 gram mercimek nedir abi
[emoji1] [emoji1] [emoji23]30'dan sonra azani tenesir paklar diyo![]()