eyvallah abiler teşekkürler.dinlenemiyorum sıkıntı orada birde yaşlılık var tabi
bal ve toz zencefil karışımıda iyi gelir abi öksürüğe.
ben eti genelde ızgarada yapıyorum abi.yada haşlama yapıyorum.tavada yağlı kızartma yemiyorum.
tavuk kıymaya harcını karıştırırken 1 kaşık yağ, et kıymayada yağ atmak yok kendi yağı var çünkü.
sağolasın abi eşşek tepti yaşlıları




kırmızı et ve kıymasını çok almıyorum ben abi saklamakla uğraşmıyorum canım çektikçe alıyorum kasapdan.tavuk bonfile ve butu koli ile alıyorum 500grlık poşetlerle buzdolabının dondurucu kısmında saklıyom.bir sorun olmadı şimdiye kadar.pişmişi olarak saklansa bile ben sıcak sıcak yenmesi taraftarıyım abi soğuyuor tekrar ısıtıyon ilk lezzet olmuyor.ne kadar ısıl işlem görürse besin değerleri o kadar düşüyor diye biliyorum.