30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

abiler üstünüze afiyet burnum tıkandı geniz akıntısı falan derken perşembeden beri istirhatteyim.ptesiye kadar toparlayıp gitmem lazım idmanlarıma.bu hafta sırt ve omuz idmanını yedik kendimi borçlu hissediyom:(
@thesyeseng abi tavuk köfte süper bir lezzet bu akşam yine yedim yanında bol salata ile :)[DOUBLEPOST=1459630214][/DOUBLEPOST]

ağırkıklar az geliyordur belki.
Geçmiş olsun

abiler üstünüze afiyet burnum tıkandı geniz akıntısı falan derken perşembeden beri istirhatteyim.ptesiye kadar toparlayıp gitmem lazım idmanlarıma.bu hafta sırt ve omuz idmanını yedik kendimi borçlu hissediyom:(
@thesyeseng abi tavuk köfte süper bir lezzet bu akşam yine yedim yanında bol salata ile :)[DOUBLEPOST=1459630214][/DOUBLEPOST]

Gecmis olsun yat dinlen guzelce, bol bol tavuk kofte ye :)

Geçmiş olsun mali

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun Allah şifa versin bendede aynı durum var dün salona gittim biraz koştum ter attım iyi geldi hafifledim biraz

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Ben bu hafta dana kiyma da karistirmayi dusunuyorum bakalim nasil olcak tadi.

Tarifi isteyenlere yazayim unutmadan

1.5 kilo tavuk gogus
2 adet Ince kiyilmis sogan
1 bas sarimsak
Karabiber
Kimyon
Kekik
Kuru nane
2 yumurta
Pul biber
Tuz
Maydanoz
1 yemek kasigi sivi yag
Kurutulmus ekmek tozu
Renk vermesi icin kozlenmis biber de ekleyebilirsiniz [emoji106]

bunlar iyi güzelde pişirirken ne kadar yağ kullanıyorsunuz tavuk köfteciler, yine yağlı olmuyormu sonuçta? ha sadece değişiklik adına diyorsanız ok.[DOUBLEPOST=1459676529][/DOUBLEPOST]bu arada şöle bi baktım tek tek uzun sürcek toptan diyeyim. hasta olan tüm ihtiyarlara acil şifalar dilerim, maşallah topiğin yüzde 20 si şifa mesajlarıyla dolu buda 30 yaş üstü ayrıcalığı herhal :P

Geçmiş olsun gentler .bu kiyma cig olarak me kadar dayaniyor,pismis me kadar dayaniyor

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecmis olsun yat dinlen guzelce, bol bol tavuk kofte ye :)
geçmiş olsun, iyice dinlenin, dinlenmede sıkıntı varsa çabuk hasta olursunuz
Geçmiş olsun mali
Geçmiş olsun Allah şifa versin bendede aynı durum var dün salona gittim biraz koştum ter attım iyi geldi hafifledim biraz
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
eyvallah abiler teşekkürler.dinlenemiyorum sıkıntı orada birde yaşlılık var tabi :)
Ben geçen hafta atlattim bunu ama hala oksuruk kaldı yaşlı dedeler gibi ya da sigara içenler gibi kesik kesik oksuruyorum hala
bal ve toz zencefil karışımıda iyi gelir abi öksürüğe.
bunlar iyi güzelde pişirirken ne kadar yağ kullanıyorsunuz tavuk köfteciler, yine yağlı olmuyormu sonuçta? ha sadece değişiklik adına diyorsanız ok.[DOUBLEPOST=1459676529][/DOUBLEPOST]bu arada şöle bi baktım tek tek uzun sürcek toptan diyeyim. hasta olan tüm ihtiyarlara acil şifalar dilerim, maşallah topiğin yüzde 20 si şifa mesajlarıyla dolu buda 30 yaş üstü ayrıcalığı herhal :p
ben eti genelde ızgarada yapıyorum abi.yada haşlama yapıyorum.tavada yağlı kızartma yemiyorum.
tavuk kıymaya harcını karıştırırken 1 kaşık yağ, et kıymayada yağ atmak yok kendi yağı var çünkü.
Geçmiş olsun gentler .bu kiyma cig olarak me kadar dayaniyor,pismis me kadar dayaniyor
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağolasın abi eşşek tepti yaşlıları :):):):)
kırmızı et ve kıymasını çok almıyorum ben abi saklamakla uğraşmıyorum canım çektikçe alıyorum kasapdan.tavuk bonfile ve butu koli ile alıyorum 500grlık poşetlerle buzdolabının dondurucu kısmında saklıyom.bir sorun olmadı şimdiye kadar.pişmişi olarak saklansa bile ben sıcak sıcak yenmesi taraftarıyım abi soğuyuor tekrar ısıtıyon ilk lezzet olmuyor.ne kadar ısıl işlem görürse besin değerleri o kadar düşüyor diye biliyorum.

eyvallah abiler teşekkürler.dinlenemiyorum sıkıntı orada birde yaşlılık var tabi :)

bal ve toz zencefil karışımıda iyi gelir abi öksürüğe.

ben eti genelde ızgarada yapıyorum abi.yada haşlama yapıyorum.tavada yağlı kızartma yemiyorum.
tavuk kıymaya harcını karıştırırken 1 kaşık yağ, et kıymayada yağ atmak yok kendi yağı var çünkü.

sağolasın abi eşşek tepti yaşlıları :):):):)
kırmızı et ve kıymasını çok almıyorum ben abi saklamakla uğraşmıyorum canım çektikçe alıyorum kasapdan.tavuk bonfile ve butu koli ile alıyorum 500grlık poşetlerle buzdolabının dondurucu kısmında saklıyom.bir sorun olmadı şimdiye kadar.pişmişi olarak saklansa bile ben sıcak sıcak yenmesi taraftarıyım abi soğuyuor tekrar ısıtıyon ilk lezzet olmuyor.ne kadar ısıl işlem görürse besin değerleri o kadar düşüyor diye biliyorum.
Ben de 4-5 kutu alip atiyorum dondurucuya tavuklari :)

Ben de 4-5 kutu alip atiyorum dondurucuya tavuklari :)
Günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta gecirirsiniz umarım,

hareketleri 4 set yapıyorum(biceps ve triceps haric, bunlar 3 set), öncesinde ısınma yapıyorum hafif ağırlık veya boş barla 20 tekrar yaparak(örneğin bench press vs.),
4 setten sonra maksimum ağırlıkla 3-5 tekrardan oluşan bir set daha yapmalımıyım sizce faydasımı olur, zararımı ?

Günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta gecirirsiniz umarım,

hareketleri 4 set yapıyorum(biceps ve triceps haric, bunlar 3 set), öncesinde ısınma yapıyorum hafif ağırlık veya boş barla 20 tekrar yaparak(örneğin bench press vs.),
4 setten sonra maksimum ağırlıkla 3-5 tekrardan oluşan bir set daha yapmalımıyım sizce faydasımı olur, zararımı ?
ben sürekli yapıyorum onu bir zararını görmedim yararı oldumu muhakkak olmuştur neticede kaslar zorlandıgında yırtılacak ve beslenmeyle gelişecek.

Beyler olimp whey nasıl kullanan var mı optimum kalmamış çilek Aromalı olimp var 700 gr lik ne etsem bilemedim

Beyler olimp whey nasıl kullanan var mı optimum kalmamış çilek Aromalı olimp var 700 gr lik ne etsem bilemedim

ben hiç kullanmadım abi ama nerden alıyonkı nasıl kalmamış nette birsürü yerde var abi.[DOUBLEPOST=1459851018][/DOUBLEPOST]Öğle yemegim

Eklentiler

• IMG_20160405_125007.jpg
    IMG_20160405_125007.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleme:
Back
Yukarı