Thesyseng
Üye
1.79 71 kiloyum, yaglanmadan 75 yapmaya ugrasiyorum yavas yavasŞu anki boy ve kilo kaç senin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sent from my iPhone using Tapatalk
1.79 71 kiloyum, yaglanmadan 75 yapmaya ugrasiyorum yavas yavasŞu anki boy ve kilo kaç senin
Bende 173 e 72 kiloyum göbek gitmiş sayılır hakketen sende1.79 71 kiloyum, yaglanmadan 75 yapmaya ugrasiyorum yavas yavas
Bende 173 e 72 kiloyum göbek gitmiş sayılır hakketen sende
yağ oranı düştükçe kalanı atmak zorlaşır abi.yağ yakımı için birşey kullanıyomrusun termojenik karnitin cla falan gibi?Gobek tamam gibi yan arkalarla ugrasiyorum, biraz da yag oranini dusurup adonisleri gostermek istiyorum bakalim olursa
Bir toparlanma var gibi ama 1 ay çok kısa karşılaştırma yapmak için bence
Her set tukenirsen temelli tüketirken.son set tüken.sana bi tiyo son set pramit yap tukenise öyle Git.Yahu ihtiyar lar her set tukenise mi gidiyorsunuz yoksa her hareketin son şeyimi tukenise gidiyosunuz
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yağ oranı düştükçe kalanı atmak zorlaşır abi.yağ yakımı için birşey kullanıyomrusun termojenik karnitin cla falan gibi?
Bak ihtiyarlar deyince bir ben yazmasim.bunlarin adı ihtiyar kimse üstüne alınmamış.Her set tukenirsen temelli tüketirken.son set tüken.sana bi tiyo son set pramit yap tukenise öyle Git.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En az 3 ay yapmak lazim galibaBir toparlanma var gibi ama 1 ay çok kısa karşılaştırma yapmak için bence
Yani 3 ay 5 ay bu degiisir kişiden kişiye seninde bildiğin gibi yeme içme cok onemli bu iste bence 6 ay lazım gelişim görmek içinEn az 3 ay yapmak lazim galiba
kullananlar hep mumnun bende ilk başladığım zamanlar 2 ay falan kullandım karnitin faydasını gördüm.tekrar yağ yakmaya asılacam desem yine alırım.biber dediğin şey acı biber galiba abi yağ yakımında acı biberin katkısı buyuk ama işte tuketebilmek lazım.ben şahsen yiyemiyoırum acı biber.Kullandigim tek sey chilli biberi, hic dusunmedim extra bisey almayi, alsam mi acaba ?
abi senin sakallar beyazlamış ben saygısızlık olur diye yazmadımBak ihtiyarlar deyince bir ben yazmasim.bunlarin adı ihtiyar kimse üstüne alınmamış.
İşte gençlik bu.sizin 6.ay diye konustugunuz yolları üç senedir gidemedik.[emoji4]Yani 3 ay 5 ay bu degiisir kişiden kişiye seninde bildiğin gibi yeme içme cok onemli bu iste bence 6 ay lazım gelişim görmek için
Onlar protein sentezlemek için.yoksa siyahtilar bi zaman.kullananlar hep mumnun bende ilk başladığım zamanlar 2 ay falan kullandım karnitin faydasını gördüm.tekrar yağ yakmaya asılacam desem yine alırım.biber dediğin şey acı biber galiba abi yağ yakımında acı biberin katkısı buyuk ama işte tuketebilmek lazım.ben şahsen yiyemiyoırum acı biber.
abi senin sakallar beyazlamış ben saygısızlık olur diye yazmadım![]()
Vardır arada kaçak Berkant abi 3 yıl naptın senİşte gençlik bu.sizin 6.ay diye konustugunuz yolları üç senedir gidemedik.[emoji4]
abi ben tevekkeli gelişemiyorum hem beyaz değiller hemde sert değillerOnlar protein sentezlemek için.yoksa siyahtilar bi zaman.
3 yıl aralıksız değildir abi sanmam illa arada kaçak olmuştur.[DOUBLEPOST=1458426448][/DOUBLEPOST]Vardır arada kaçak Berkant abi 3 yıl naptın sen
ama abi 40 yaşından sonra azmedip bu spora başlamak buyuk başarı bence.Eeee 40 yıl yatınca anca çıkıyo acısı.
Allah razi olsun sizlerinde bu gazı olmasa bi kırk yıl daha yatardim ben.sonra tabutun kapaginla antreman yapardık artık.[emoji4]abi ben tevekkeli gelişemiyorum hem beyaz değiller hemde sert değiller
3 yıl aralıksız değildir abi sanmam illa arada kaçak olmuştur.[DOUBLEPOST=1458426448][/DOUBLEPOST]
ama abi 40 yaşından sonra azmedip bu spora başlamak buyuk başarı bence.
allah motivasyonunu düşürmesin abi.ben yatar.grşrşz.iyi geceler.Allah razi olsun sizlerinde bu gazı olmasa bi kırk yıl daha yatardim ben.sonra tabutun kapaginla antreman yapardık artık.[emoji4]
Ya ewet bi sen kabul ettin ihtiyari.bundan sonra olsunlar diyecemBak ihtiyarlar deyince bir ben yazmasim.bunlarin adı ihtiyar kimse üstüne alınmamış.