30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Chest dips alt goguse vuruyor bende de.

Bugun triceps gunu, dips ile basliyip pushdown sonra french press yapmayi dusunuyorum.[DOUBLEPOST=1457522627][/DOUBLEPOST]Chest dips alt goguse vuruyor bende de.

Bugun triceps gunu, dips ile basliyip pushdown sonra french press yapmayi dusunuyorum.

Chest dips alt goguse vuruyor bende de.

Bugun triceps gunu, dips ile basliyip pushdown sonra french press yapmayi dusunuyorum.[DOUBLEPOST=1457522627][/DOUBLEPOST]Chest dips alt goguse vuruyor bende de.

Bugun triceps gunu, dips ile basliyip pushdown sonra french press yapmayi dusunuyorum.
close grip bench pressle başla abi farklılık olsun hareketi kolları gövdeden ayırmadan nizami yap :) amortiden iç göğüsde dolar :)

@özçelik44 aynen dedigin gibi, 45derecelik aciyla calisiyorum biliniyordur diye detaya girmedim :)

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Anladım abi zaten dips deyince çeşiti çok yani arko kol,alt göğüs,üst göğüs falan :)[DOUBLEPOST=1457526005][/DOUBLEPOST]Ben alt göğüs için deckline dumbell press ve cable crossover yapıyorum genelde en çok verim aldığım hareketlerdir alt göğüsü çizmekte .

evet abi dipsdede arka kol komple çalışıyor.bench sehpasında olsun paralelde olsun farkı yok.ama ben genelde bench sehpasında yapıyorum.
Senin gecen soyledigin seylerin aynisini okudum bb.com da, close grip ve dips flat bench press performansini arttiriyormus.

French press ve pusdown'u drop setli yapicam bakalim kac gun agriycak :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senin gecen soyledigin seylerin aynisini okudum bb.com da, close grip ve dips flat bench press performansini arttiriyormus.

French press ve pusdown'u drop setli yapicam bakalim kac gun agriycak :)

videodaki ilk harket varya alna ve göğüse press olarak yapılan ben bunu salonda başının arkasına yapan sonra çenesine yapan sonra göğüse diye 3 parçalı durmadan yapan görüp merak edip denemiştim baya pump olmuştu :) ama sonra dirsekle arka kol arasında agrı oluyor diye bırakmıştım :)

videodaki ilk harket varya alna ve göğüse press olarak yapılan ben bunu salonda başının arkasına yapan sonra çenesine yapan sonra göğüse diye 3 parçalı durmadan yapan görüp merak edip denemiştim baya pump olmuştu :) ama sonra dirsekle arka kol arasında agrı oluyor diye bırakmıştım :)
Simdi bitti triceps bacak gunu 55 dakika surdu, arka kol iptal, bacaklar basmiyor [emoji1]

3x12 dips
12 10 8 6 push down agirlik arttirarak
12 10 8 6 french press agirlik arttirarak

3x10 squat
3x10 leg curl
3x10 leg extension
3x10 calf

Antrenman sonunda da 15 dk yer hareketleri yaptim

paralel dips vucut öne eğik kollar açık olursa alt göğüse vurur
kollar kapalı vucudu one eğmeden yaparsan arkakola vurur.diye biliyorum ve bu şekilde yaparak yazdıgım yerleri hissediyorum ben.
birazda ön omuza yük biner.acaba üst göğüsle on omuza binen yukumu karıstırdı?
Alt göğüs üst göğüs bu ne ya canım tavuk göğsü çekti

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bigün göğüs biceps ve triceps antremanimi yaptım sabaha başlar kas ağrıları :) umarım gelisme kaydederim bu çalışma tekniği ile

geçmiş olsun abi.pump yakaladı isen sorun yok abi ben bundan daha fazla verim alacagına inanıyorum.çünkü bunda bölgeyi daha fazla harektle daha fazla uyarırsın bence.tabi fullbodyde uyarılmaz diye düşünülmesin onunda hakkı verilirse pump yakalanır.[DOUBLEPOST=1457558992][/DOUBLEPOST]@etsote77
abi İp man-3 HD torrente düştü.ingilizce altyazısı var yakında TR altyazısı çıkar.ama ben bekleyemem bende ingilizce var dersen torrnetten indirip izleyebilirsin :)

Son düzenleme:
Bi on gün antrenman yapamadım sırtımda büyük iltihaplı bi akne çıktı onu aldırdım yara anca kapandı

Sent from my iPad using Tapatalk
Geçmiş olsun[DOUBLEPOST=1457565710][/DOUBLEPOST]
Arkadaslar servet saolsun program yaptı ricam üstüne sizinle paylaşmak istedim. Ona da soyledim Umarim pert olmam :)
1.gun
Göğüs
Bench pres 4x12
Dumbell fly 4x10
Incline barbelk press 4x10
Pullover 3x12
Biceps
Barbell curl 4x10
Dumbell curl 4x10
Scott curl 4x10

Triceps
Barbell exention 4x10
Pushdown 4x12
One arm dumbell exention 4x10

2.gün
Sırt
Bent over barbell rowing 4x12
Lat pul down 4x10
Lat pull down front 4x10
Rowing machine 4x10

Omuz
Behind neck press 4x12
Alternate dumbell press 3x12
Dumbel lateral raise 3x12
Dumbell front raise 3x12
Upright rowing 3x15

3.gün

Bacak

Leg exention 4x15
Sguat 4x15
Leg curl 4x15
Leg press 4x15
Walking lunge 4 set
Calves raise 4x40

heh bi kaçak daha ahh ahh loss olaydı seni öldürürdü :) şimdi bu kadar bacak idmanı yapcanmı sen :D bunların üstüne bide lunge :D[DOUBLEPOST=1457565787][/DOUBLEPOST]
kas agrısı hiçbirşeye değişilmez dun akşamki göğüs idmanı ağrım hala devam ediyor bugunde üstüne bacak ağrısı ekledim :):):):)
iyice kafayı yediniz vallaha :)[DOUBLEPOST=1457565824][/DOUBLEPOST]
geçmiş olsun abi.pump yakaladı isen sorun yok abi ben bundan daha fazla verim alacagına inanıyorum.çünkü bunda bölgeyi daha fazla harektle daha fazla uyarırsın bence.tabi fullbodyde uyarılmaz diye düşünülmesin onunda hakkı verilirse pump yakalanır.[DOUBLEPOST=1457558992][/DOUBLEPOST]@etsote77
abi İp man-3 HD torrente düştü.ingilizce altyazısı var yakında TR altyazısı çıkar.ama ben bekleyemem bende ingilizce var dersen torrnetten indirip izleyebilirsin :)
beklerim yaw acelesi yok teşekkürler :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun[DOUBLEPOST=1457565710][/DOUBLEPOST]
heh bi kaçak daha ahh ahh loss olaydı seni öldürürdü :) şimdi bu kadar bacak idmanı yapcanmı sen :D bunların üstüne bide lunge :D[DOUBLEPOST=1457565787][/DOUBLEPOST]
iyice kafayı yediniz vallaha :)[DOUBLEPOST=1457565824][/DOUBLEPOST]
beklerim yaw acelesi yok teşekkürler :)
Bu lunge nasıl yapılır ki anlamadım

front-lunge-one-lunge-hareketi-nasil-yapilir-nelere-dikkat-etmeliyiz.jpg
Lunge bu şekilde abi bildiğimiz askerdeki komando dansı.

Back
Yukarı