30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Yuh nerden ne çıkarıo :):)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
durumum çok kötü abi bugun çok yedim abi :):)
sabah 4 yumurta omlet ,100gr lor peyniri,salatalık,domates
öğlen 100gr pirinç pilavı ve 200gr barbunya
spordan önce 400 gr kırmızı et yanında bol salata :)
idmana gitmeden kreatin içerim.peşine kahve yeşil çay karışımı bir parça bitter çikolata yerim
spordan sonra buyuk ihtimal 3 yumurta haşlama yer ve çay içerim :)
uzakdoğu dizisi birde :):):)
abi ne olacak bizim bu halimiz nereye gidiyoz abi :)

Buyaka mc fit istanbulun en guzel en buyuk salonu,firsati olan mutlaka gitsin derim,aksam kalabaligina ragmen gayet ferah ve neredeyse hic sira beklenmiyor,salonun ortasinda minik bir basketbol sahasi bile var :)

mali profesyonel yolluna girdin sen maşallah
yok be nerde profluk biz nerde abi.daha bir fırın ekmek yemem lazım :)
sport da süperset ekle çok hoş oli
dönem dönem denemek lazım superset drop set falan.ama ben en çok drop set seviyorum pump daha çok hissediyorum onda abi.

hayırlısı ile bu akşam bacak idmanımı bitirdim bende bittim az önce eve geldim oturdugum yerde terlemeye devam ediyorum.bu akşam spor sonrası sadece bir avuç fındık yiyecem birde çay falan içecem başka birşey yok:)
squat 100 kiloyu 4*6 yaptım peşine 105 kilo 1*4 yaptım sonra salonda birisi abi 115 çeker var dedi ben yardım ederim dedi gaza geldim yardımlı 4 kere yaptım 115 kiloyu.dediğine göre fazla yardım etmemiş ağırlığın çoğunluğu bendeymiş.hayırlısı ile bitirdik bu akşamıda abiler.

Arkadaslar servet saolsun program yaptı ricam üstüne sizinle paylaşmak istedim. Ona da soyledim Umarim pert olmam :)
1.gun
Göğüs
Bench pres 4x12
Dumbell fly 4x10
Incline barbelk press 4x10
Pullover 3x12
Biceps
Barbell curl 4x10
Dumbell curl 4x10
Scott curl 4x10

Triceps
Barbell exention 4x10
Pushdown 4x12
One arm dumbell exention 4x10

2.gün
Sırt
Bent over barbell rowing 4x12
Lat pul down 4x10
Lat pull down front 4x10
Rowing machine 4x10

Omuz
Behind neck press 4x12
Alternate dumbell press 3x12
Dumbel lateral raise 3x12
Dumbell front raise 3x12
Upright rowing 3x15

3.gün

Bacak

Leg exention 4x15
Sguat 4x15
Leg curl 4x15
Leg press 4x15
Walking lunge 4 set
Calves raise 4x40

Ben bu gogus isini barbell yerine dumbbell ile devam etsem daha mi az gelisir acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
bence barla daha yuksek kilolara çıkıldıgı için gelişime katkısı daha fazla olur kanısındayım.değişmeli yapılabilir aslında bir hafta birisi diğer hafta birisi gibi.[DOUBLEPOST=1457472725][/DOUBLEPOST]
Arkadaslar servet saolsun program yaptı ricam üstüne sizinle paylaşmak istedim. Ona da soyledim Umarim pert olmam :)
1.gun
Göğüs
Bench pres 4x12
Dumbell fly 4x10
Incline barbelk press 4x10
Pullover 3x12
Biceps
Barbell curl 4x10
Dumbell curl 4x10
Scott curl 4x10

Triceps
Barbell exention 4x10
Pushdown 4x12
One arm dumbell exention 4x10

2.gün
Sırt
Bent over barbell rowing 4x12
Lat pul down 4x10
Lat pull down front 4x10
Rowing machine 4x10

Omuz
Behind neck press 4x12
Alternate dumbell press 3x12
Dumbel lateral raise 3x12
Dumbell front raise 3x12
Upright rowing 3x15

3.gün

Bacak

Leg exention 4x15
Sguat 4x15
Leg curl 4x15
Leg press 4x15
Walking lunge 4 set
Calves raise 4x40

hiç birşey olmaz abi rahat yaparsın.
bu lat pulldown ve omuz press için.enseye ve öne yapmak arasındaki fark tam olarak nedir?ben yapıyom bunları bazen ikisinide tek programda ama bir türlü net farkını anlayamadım?

bence barla daha yuksek kilolara çıkıldıgı için gelişime katkısı daha fazla olur kanısındayım.değişmeli yapılabilir aslında bir hafta birisi diğer hafta birisi gibi.[DOUBLEPOST=1457472725][/DOUBLEPOST]
hiç birşey olmaz abi rahat yaparsın.
bu lat pulldown ve omuz press için.enseye ve öne yapmak arasındaki fark tam olarak nedir?ben yapıyom bunları bazen ikisinide tek programda ama bir türlü net farkını anlayamadım?

Tam anlamiyla iyilesene kadar dumbbell ile devam edeyim, 1 ay sonra baslarim bar'a

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı