barış kaptan
Üye
Canım tatlıdır benimkorkma abi birşey olmazbenimde kafamda yağ bezesi var nohut kadar
azdaha besliyim buyutiyim öyle aldıracam
![]()

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım tatlıdır benimkorkma abi birşey olmazbenimde kafamda yağ bezesi var nohut kadar
azdaha besliyim buyutiyim öyle aldıracam
![]()
tatlı deme abi kunefe yiyesim varCanım tatlıdır benim
Yuh nerden ne çıkarıotatlı deme abi kunefe yiyesim var![]()
durumum çok kötü abi bugun çok yedim abiYuh nerden ne çıkarıo
Valla o bölgeyi uyuşturuyor hiç bişey hissetmiyorsun sonrasında biraz yanma oluyor.Geçmiş olsun bende de var öyle bir sorun aldırmam lazım acidi mi?korkuom da
Amin Allah Razı olsun başladım antrenmanlarıma iyi gidiyo bakalımgeçmiş olsun hocam.allah başka dert vermesin.şimdi başladınmı antremana
Dekor sisteminden magfit olduğunu anladım . Bende magfit gebze center de çalışıyorumMacfit axis kagithane
Sedece ucuz işte yoksa işten anlayan kimse yok soru sorabilecegin hoca falanDekor sisteminden magfit olduğunu anladım . Bende magfit gebze center de çalışıyorum
yok be nerde profluk biz nerde abi.daha bir fırın ekmek yemem lazımmali profesyonel yolluna girdin sen maşallah
dönem dönem denemek lazım superset drop set falan.ama ben en çok drop set seviyorum pump daha çok hissediyorum onda abi.sport da süperset ekle çok hoş oli
kas agrısı hiçbirşeye değişilmez dun akşamki göğüs idmanı ağrım hala devam ediyor bugunde üstüne bacak ağrısı ekledimUst gogus agrisini ozlemisim yahu, 1 aydir calisamiyodum dun basladim agirlik arttirmaya, bugun tatli tatli agriyor yine
Sent from my iPhone using Tapatalk
kas agrısı hiçbirşeye değişilmez dun akşamki göğüs idmanı ağrım hala devam ediyor bugunde üstüne bacak ağrısı ekledim![]()
Bacak agrisi hicbiseye benzemiyor, hayat kadinlari gibi yuruyorum bacak antrenmanindan sonra
Ben bu gogus isini barbell yerine dumbbell ile devam etsem daha mi az gelisir acaba ?salondan çıkarken sarhoş gibi yalpalamak süper bir duygu abi
![]()
bence barla daha yuksek kilolara çıkıldıgı için gelişime katkısı daha fazla olur kanısındayım.değişmeli yapılabilir aslında bir hafta birisi diğer hafta birisi gibi.[DOUBLEPOST=1457472725][/DOUBLEPOST]Ben bu gogus isini barbell yerine dumbbell ile devam etsem daha mi az gelisir acaba ?
hiç birşey olmaz abi rahat yaparsın.Arkadaslar servet saolsun program yaptı ricam üstüne sizinle paylaşmak istedim. Ona da soyledim Umarim pert olmam
1.gun
Göğüs
Bench pres 4x12
Dumbell fly 4x10
Incline barbelk press 4x10
Pullover 3x12
Biceps
Barbell curl 4x10
Dumbell curl 4x10
Scott curl 4x10
Triceps
Barbell exention 4x10
Pushdown 4x12
One arm dumbell exention 4x10
2.gün
Sırt
Bent over barbell rowing 4x12
Lat pul down 4x10
Lat pull down front 4x10
Rowing machine 4x10
Omuz
Behind neck press 4x12
Alternate dumbell press 3x12
Dumbel lateral raise 3x12
Dumbell front raise 3x12
Upright rowing 3x15
3.gün
Bacak
Leg exention 4x15
Sguat 4x15
Leg curl 4x15
Leg press 4x15
Walking lunge 4 set
Calves raise 4x40
bence barla daha yuksek kilolara çıkıldıgı için gelişime katkısı daha fazla olur kanısındayım.değişmeli yapılabilir aslında bir hafta birisi diğer hafta birisi gibi.[DOUBLEPOST=1457472725][/DOUBLEPOST]
hiç birşey olmaz abi rahat yaparsın.
bu lat pulldown ve omuz press için.enseye ve öne yapmak arasındaki fark tam olarak nedir?ben yapıyom bunları bazen ikisinide tek programda ama bir türlü net farkını anlayamadım?