30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

yanina bişey becemeyince bunu yaptim ne gördüsem att icine
uploadfromtaptalk1456577947454.jpg

Aynı dert bendede var.burun kemigim eğri o yüzden bi taraf yüzde elli tıkalı.kirdiracaz artık ama doğrusu barış bende tirsmiyo değilim.[emoji4]

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle abi valla korkuom ama eskisi kadar zor değil mis bu ameliyat bide slikon tampon kullandıkları için tampon çıkarma derdi yok acılı bir işlem çünkü o eskiden ameliyat sonrası 1 metre tampon gazlı bez sokularmis burnuna kanamasın diye sonra da onu çıkarmaya gidiyorsun bağıra çağıra çekio lar içerden burun deliğinden :)
Bide bu nefes yetersizliği ilerde özellikle efor saefedenlerde kalp büyümesine yol açıyormus of of

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle abi valla korkuom ama eskisi kadar zor değil mis bu ameliyat bide slikon tampon kullandıkları için tampon çıkarma derdi yok acılı bir işlem çünkü o eskiden ameliyat sonrası 1 metre tampon gazlı bez sokularmis burnuna kanamasın diye sonra da onu çıkarmaya gidiyorsun bağıra çağıra çekio lar içerden burun deliğinden :)
Bide bu nefes yetersizliği ilerde özellikle efor saefedenlerde kalp büyümesine yol açıyormus of of

Ne o ya korku filmi anlatiyomus gibi.ben vazgeçtim bile.

Yine değişik bir soru ile karsinizdayim
Benim burnumda kemik yamuklugu var içerde ve de bir tarafta sağlam bir et var doktor tomografi çekip bakmisti nefes almakta zorluk çıkarıyor ben artık alıştım ama burnunu iki taraftan tutup yanaklarıma doğru bastirinca baya bir hava akışı artıyor hatta arada burun bantlarindan kullanıyorum gece uyurken falan .burnumda et ise ben netarfa yatarak o da o tarafa gelip diğer burun deliğinin rahat nefes almasını sağlıyor
Bunlar gün içinde beni direk rahatsız etmiyor ama başım çok ağrır benim doktor bundan olabileceğini söyledi ameliyat olup o etin alınması ve deviasyon deniyor kemik düzeltilmesi lazımmış .
Gel gelelim ben ameliyattan fena tirsiom
Son zamanlarda başım baya agrio sık sık hatta spor sırasında rahatsızlık yok a spordan sonra 3 saat sonra falan gözlerimin üstünden bir ağrı başlıyor Tesadüf mu yoksa bunla alakali mi anlayamadım hafta ici nöroloji den baş ağrısı için randevu aldım bakalm baslicam bir yerden .acaba spor sırasında yeterli oksijen alamadığım için ileri saatlerde baş ağrısı mi yapıyor bilemedim ilerde sorun yasar miyim onuda bilemiyorum bakalm derdimi anlatcam doktora

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

yokya kadin olmak iş değil bişey yapmadan mutfağı alt ust ettim
abi uğraşma yapma şansı yoksa dışarıda ye.ben öyle yapıyom rahat oluyor mutfakda dağılmıyor.dağılırsada dağılsın abi birşey olmaz iyi gunde kötü gunde beraber olacaz dedik ya :):):):)
yada evde pratik olarak yumurta yulaf en kolay şeyler.
Ne o ya korku filmi anlatiyomus gibi.ben vazgeçtim bile.

yok abi rahat ol hiçbirşey olmaz 3 delikle girip safra kesesini alıyolar diğer sabah hayata devam ediyorsun.eskisi gibi değil abi ameliyat işleri.kendini hemşirelere bırakıverecen :) doktoru düşünmemeye çalışacan :):)
Izgarada ben 1 kg bile yerim abi ama işte ızgaraya zaman yok :)
ben yağsız löp et olsun birde yumuşak olsun nerede yapıldıgı hiç farketmiyor ister haşlama ister ızgara hiç fark etmez 1 kilo olmasada yarım kılo yerim :)

Geçmiş olsun Barışcım, bence hayat kaliteni düşürüyorsa ve kesin çözüm ameliyatsa dr a bırak kendini[DOUBLEPOST=1456608942][/DOUBLEPOST]
Soğuk olunca fena gaz yapio bende

100 kg yu nasıl kaldırdığını anladım şimdi :)[DOUBLEPOST=1456609079][/DOUBLEPOST]
3 ay olmadi daha gogus baslayali yine sakatlandik, biseyleri yanlis yapiyoruz demekki :)

Hergun iceyim kelle paca bakalim faydasi olcak mi

Sent from my iPhone using Tapatalk
geçmiş olsun sevindim dikkat et kendine gaza gelme etrafa bakıp,
bu arada kelle paça değil paça içcen abicim, kesinlikle daha faydalı yani bildiğin direk ayak :)

Geçmiş olsun Barışcım, bence hayat kaliteni düşürüyorsa ve kesin çözüm ameliyatsa dr a bırak kendini[DOUBLEPOST=1456608942][/DOUBLEPOST]
100 kg yu nasıl kaldırdığını anladım şimdi :)[DOUBLEPOST=1456609079][/DOUBLEPOST]
geçmiş olsun sevindim dikkat et kendine gaza gelme etrafa bakıp,
bu arada kelle paça değil paça içcen abicim, kesinlikle daha faydalı yani bildiğin direk ayak :)
Saol alper
Yaz sonu artık 2-3 ay sonra bir yurtdışı gezisi var sonra yaz tatili falan anca yaz sonu En erken hem cesaretimi toplarim :)

Back
Yukarı