30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

7 ay da harbiden maşallah ben 40 yaşinda yim 10 ay bitti programını merak ettim atarmisin
programım savaş cebecinin definisyon beslenme ve antrenman programı, ne fazla ne eksik ne diyorsa nasıl yap diyorsa aynı şekilde çalışıyorum, hem kilo veriyorum hemde kas kütlemi koruyorum, bence inanılmaz ama tabiki subjektif kişisel görüşümdür...[DOUBLEPOST=1455917366][/DOUBLEPOST]
Antalyadanmisiniz

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Lara..

programım savaş cebecinin definisyon beslenme ve antrenman programı, ne fazla ne eksik ne diyorsa nasıl yap diyorsa aynı şekilde çalışıyorum, hem kilo veriyorum hemde kas kütlemi koruyorum, bence inanılmaz ama tabiki subjektif kişisel görüşümdür...[DOUBLEPOST=1455917366][/DOUBLEPOST]
Evet Lara..
savaş ağa ben tr de değilim nerden bakicam sitesi mi var

abi bunlar kişiden kişiye değişen şeyler ben elimden geldiğince durmadan hızlı bir şekilde 1 saatte bitirmeye çalışıyorum.bir ara sırt bacak beraber yapardım ama olmuyor hareketler randımanlı yapılmıyor diye ayırdım şimdi sırt ve bacak ayrı gunler 6 şar hareket yapıyorum.bu akşam omuz arka kol ön kol girdim mesela 4 hareket omuz, 1 önkol, 2 arka kol yaptım bana yetti çalıştığımı hissettim.45 dakkada bitti idman :)

Benim 1:30 saat suruyor abs hareketleri ile, cok oluyor demekki. Yeniden gozden gecireyim benim haftalik programi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu resimde iki karın kası gormuslugum var.
uploadfromtaptalk1455971077534.jpg

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı