cesajans
Üye
Orta yaştan sonra dedin ciğerimi aldınabi hoşigeldin.bu sporun orta yaşdan sonra yapılacağını kanıtladınsenin beden yaşı 35 olmuştur şimdi
![]()

Orta yaştan sonra dedin ciğerimi aldınabi hoşigeldin.bu sporun orta yaşdan sonra yapılacağını kanıtladınsenin beden yaşı 35 olmuştur şimdi
![]()
abi salonda yaş soruyorlar 36 diyom abi bu yaşdan sonra zor diyorlar ondan dedimOrta yaştan sonra dedin ciğerimi aldıneyvallahlar olsun, yapılır tabiki ben yapıyorsam eğer sizler daha iyisini yaparsınız...
AntalyadanmisinizOrta yaştan sonra dedin ciğerimi aldıneyvallahlar olsun, yapılır tabiki ben yapıyorsam eğer sizler daha iyisini yaparsınız...
programım savaş cebecinin definisyon beslenme ve antrenman programı, ne fazla ne eksik ne diyorsa nasıl yap diyorsa aynı şekilde çalışıyorum, hem kilo veriyorum hemde kas kütlemi koruyorum, bence inanılmaz ama tabiki subjektif kişisel görüşümdür...[DOUBLEPOST=1455917366][/DOUBLEPOST]7 ay da harbiden maşallah ben 40 yaşinda yim 10 ay bitti programını merak ettim atarmisin
Evet Lara..Antalyadanmisiniz
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
savaş ağa ben tr de değilim nerden bakicam sitesi mi varprogramım savaş cebecinin definisyon beslenme ve antrenman programı, ne fazla ne eksik ne diyorsa nasıl yap diyorsa aynı şekilde çalışıyorum, hem kilo veriyorum hemde kas kütlemi koruyorum, bence inanılmaz ama tabiki subjektif kişisel görüşümdür...[DOUBLEPOST=1455917366][/DOUBLEPOST]
Evet Lara..
abi bunlar kişiden kişiye değişen şeyler ben elimden geldiğince durmadan hızlı bir şekilde 1 saatte bitirmeye çalışıyorum.bir ara sırt bacak beraber yapardım ama olmuyor hareketler randımanlı yapılmıyor diye ayırdım şimdi sırt ve bacak ayrı gunler 6 şar hareket yapıyorum.bu akşam omuz arka kol ön kol girdim mesela 4 hareket omuz, 1 önkol, 2 arka kol yaptım bana yetti çalıştığımı hissettim.45 dakkada bitti idman![]()
şunuda atlamamak lazım abi idmanlarda millet sohbet muhhabete dalıyor oda zaman kaybı oluyor.Benim 1:30 saat suruyor abs hareketleri ile, cok oluyor demekki. Yeniden gozden gecireyim benim haftalik programi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ya bizim salonda cok oluyor o dedigin, hep konusmak istiyolar kiramiyorum da insanlarişunuda atlamamak lazım abi idmanlarda millet sohbet muhhabete dalıyor oda zaman kaybı oluyor.
Barış beni unuttun ben de 47 ama ben 69 doğumluyum.arkadasa sormak lazım doğum tarihini[emoji4]Hoşgeldiniz böylelikle en büyüğümüz siz oldunuz
Bence gayet başarılı ve fit bir görüntü
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz.15 ocak1969 dan onceyse ben genç kaldım demektir forumda.Orta yaştan sonra dedin ciğerimi aldıneyvallahlar olsun, yapılır tabiki ben yapıyorsam eğer sizler daha iyisini yaparsınız...
23 04 1969Hoşgeldiniz.15 ocak1969 dan onceyse ben genç kaldım demektir forumda.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi