actual1985
Üye
Deadliftin nizamisinde dikkat edilmesi gerekenleri yazabilecek var mi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ondan değil 12...14 haraket var program da ondan uzun o manada dedim sakat mi yoksa 9 aydir antrenman 1saat geçmez diNormalde 1 saati geçmemeli ama şöyle bir durum var programa yeni başlama durumunda acemilik çekileceği için alışana kadar normaldir, ilk haftadan sonra alışırsın rölantiye girer merak etme.
https://www.bodyforumtr.com/threads/deadlift-hareketi-nasıl-yapılır.122970/Deadliftin nizamisinde dikkat edilmesi gerekenleri yazabilecek var mi
12 14 Hareket çok fazla değil mi abiondan değil 12...14 haraket var program da ondan uzun o manada dedim sakat mi yoksa 9 aydir antrenman 1saat geçmez di
evet eskiden 8..en fazla 10haraket bakalim 1ay denicem böyle bu hafta bitti solan da ki yarişmaci verdihttps://www.bodyforumtr.com/threads/deadlift-hareketi-nasıl-yapılır.122970/
Bu konuya göz atabilrsiniz.[DOUBLEPOST=1455910672][/DOUBLEPOST]
12 14 Hareket çok fazla değil mi abi![]()
Abi sen ona bakma o kadar hareketten gerçkten çok fazla , kendisi steroid kullanıyordur büyük ihtimalevet eskiden 8..en fazla 10haraket bakalim 1ay denicem böyle bu hafta bitti solan da ki yarişmaci verdi
kas yapayım derken kaslardan olma abi o yüzden dedim fazla hareketle overtraining olabilirsin.o doğru kulaniyor bi ay bitireyim bakayım bu aralar boşum zamanım var fizik olarak tek spora gidiyom
12-14 hareket bencede çok fazla abi.ben buyuk bölgelerde bile 6-7 hareket yapıyom bana bile çok diyenler var salonda.ondan değil 12...14 haraket var program da ondan uzun o manada dedim sakat mi yoksa 9 aydir antrenman 1saat geçmez di
Bugün 4har sirt 4omuz 4triceps yaptim12-14 hareket bencede çok fazla abi.ben buyuk bölgelerde bile 6-7 hareket yapıyom bana bile çok diyenler var salonda.
4 hareket sirt, 4 hareket bacak, 4 hareket abs da cok olur mu mali ?12-14 hareket bencede çok fazla abi.ben buyuk bölgelerde bile 6-7 hareket yapıyom bana bile çok diyenler var salonda.
Hayirlisi olsun.birakmadikca ilerleeme oluyor kiminde hizli kiminde yavas.benimki yavas.evde yavas oluyor amaÖncelikle herkeze merhaba, yaşım 47 boy 180 şuan ki kilom ise 78, 7 ay evvel başladım spora Insanity workout lar ile son 4 aydır evimde ağırlık idmanına başladım Savaş Cebeci ile tanıştıktan sonra..
Son 3 aydır whey, son 2 aydır creatine, bcaa son 1 aydır da balık yağı ve casein ilave ettim suplement olarak ayrıca sabahları farmaton ve b kompleksinde vitamin alıyorum, yine Cebeci'nin definisyon diyet ve programını uyguluyorum, Gündüz malumunuz hepimiz gibi bende işimle meşgulüm bu yüzden geç saatlerde yapıyorum antrenmanları, saat 21:00 den önce başlayamıyorum, benim antrenmandan önce hanımıda çalıştırıyorum
Haftada 6 gün antrenmanla şimdilik devam..
Bu akşamdan bir kare antrenmanı hakkını vererek bitirmişliğin yüze vuran ifadesi
![]()
Ustad degilim forumdaki amatorlerdenim.gelisim gayet iyi tebrikler.zaman ve iradeyle alakali.zaten hormonlar izin vermiyor 6 aydan sonra birakmaya
Hoşgeldiniz böylelikle en büyüğümüz siz oldunuzÖncelikle herkeze merhaba, yaşım 47 boy 180 şuan ki kilom ise 78, 7 ay evvel başladım spora Insanity workout lar ile son 4 aydır evimde ağırlık idmanına başladım Savaş Cebeci ile tanıştıktan sonra..
Son 3 aydır whey, son 2 aydır creatine, bcaa son 1 aydır da balık yağı ve casein ilave ettim suplement olarak ayrıca sabahları farmaton ve b kompleksinde vitamin alıyorum, yine Cebeci'nin definisyon diyet ve programını uyguluyorum, Gündüz malumunuz hepimiz gibi bende işimle meşgulüm bu yüzden geç saatlerde yapıyorum antrenmanları, saat 21:00 den önce başlayamıyorum, benim antrenmandan önce hanımıda çalıştırıyorum
Haftada 6 gün antrenmanla şimdilik devam..
Bu akşamdan bir kare antrenmanı hakkını vererek bitirmişliğin yüze vuran ifadesi
![]()
abi bunlar kişiden kişiye değişen şeyler ben elimden geldiğince durmadan hızlı bir şekilde 1 saatte bitirmeye çalışıyorum.bir ara sırt bacak beraber yapardım ama olmuyor hareketler randımanlı yapılmıyor diye ayırdım şimdi sırt ve bacak ayrı gunler 6 şar hareket yapıyorum.bu akşam omuz arka kol ön kol girdim mesela 4 hareket omuz, 1 önkol, 2 arka kol yaptım bana yetti çalıştığımı hissettim.45 dakkada bitti idman4 hareket sirt, 4 hareket bacak, 4 hareket abs da cok olur mu mali ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayemde artık hepiniz genç sayılırsınız, hoşgördük, teşekkürlerHoşgeldiniz böylelikle en büyüğümüz siz oldunuz
Bence gayet başarılı ve fit bir görüntü
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi