Thesyseng
Üye
Kilo x 2 ihtiyacın olan protein 240 gramdan düş gerisini göbeğe
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok arastirdim gunluk protein isini, kisa basit ozeti soyle diyebilirim; musabik degilseniz x2 bile gerekli degil x1.5-1.8 arasi yeterli geliyor. Bu sekilde iyi bir kas kutlesi kazandim 7 ayda, belki daha fazla da olurdu ama gobek eritme isi hesaplari bozuyor

Bench 100 iyiymis benimde hedefim +100 yardimsiz.deadlidti artik idman sonuna atiyorum kilo arttikca risk artiyor.iyice isinmis oliyoeum artik kac tekrar cikarsa.enseye pressler sakat.omzumu sakatladim 10 gunde gecti.bidaha neck press falan yanasmam
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugune kadar hic military press ve enseye press yapmadim okudugum yorumlardan sonra. Gecmis olsun
yaparken tecrubeli birine sor abi form doğru derse devam et zaten sürekli 80 yapa yapa artacak o vucut isteyecek.bendede öyle idi 100 kiloda 8 kere yapıyom şimdi.[DOUBLEPOST=1455741118][/DOUBLEPOST]
illaki risk hepsinde var abi yardımlı yaptım 100 kiloyu. dediğine göre fazla yardım etmedim dedi ama çok zorladı iterken ağırlığı birazda hareketten çaldımtabi göğüse değdirmedim onada normal abi zamanla değecek zaten dedi.bu akşam nedendir bilmiyom 80 kilo ile kendim 6 kere çıkardım geçen hafta yapamadımdı.creatindenmi oldu bilemedim.
Cuma gunu hocaya gostereyim bakayim dogru formda yapiyor muyum, duruma gore devam ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk