30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Ben o süreleri çoktan astım.her şey eksiksiz gibi ama demekki bişeyler hala eksik.kilo versen kuculuyosun alsan yaglaniyosun.arasi yok gibi geliyo insana.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O Zaman tıbbi yardım alman gerekiyor intolerans testi yaptır tiroid bezlerini kontrol ettir vs...
Madem kendinden çok eminsin herşeyi denedim hiç bozmadan uzun süre diyet yaptım sıfır şeker yeteri kadar karbonhidratlı beslendim kalori saydım kardiyo yaptım diyorsan geriye sadece iyi bir doktora gidip destek almak kalmış bu arada resim varsa atarmısın merak ettim karın bölgen gerçekten kafaya taktığın kadar kötümü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

O Zaman tıbbi yardım alman gerekiyor intolerans testi yaptır tiroid bezlerini kontrol ettir vs...
Madem kendinden çok eminsin herşeyi denedim hiç bozmadan uzun süre diyet yaptım sıfır şeker yeteri kadar karbonhidratlı beslendim kalori saydım kardiyo yaptım diyorsan geriye sadece iyi bir doktora gidip destek almak kalmış bu arada resim varsa atarmısın merak ettim karın bölgen gerçekten kafaya taktığın kadar kötümü.

uploadfromtaptalk1455652815654.jpg

Berkant bey senin yasta o kadar gobek normal degilmiki zaten sporada gec basladin.eee ya kuculecen orayida goturecen yada isi bi cizgi uste cekecen.o cizgiyide gectinmi donusu yok kimya profu olursun[emoji2]

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eki Görüntüle 41778

Ben şunu anladım küçülmeden büyüyemiyorsun önce tamamen yakabildiğin kadar yağları yakacan göbeği iyice eriticen ondan sonrada dikkatlice fazla yağlanmadan büyümeye gidicen tabi bu kişinin ne kadar hacimli olmak istediğine bağlı belli bir yaştan sonra zaten çok fazla hacimlenemiyorsun en azından naturel olması çok zor yağ yakmak bir o kadar daha zor çok disiplinli olmak gerekiyor ben bu sporda dördüncü seneme girdim ve gerçekten profesyonel destek almadan birebir çok zor forum okuyarak google a nasıl alt karın yağlarını yakarım diyip makaleleri okuyarak olmuyor bir yere kadar geliyorsun bi yerden sonra duruyor sanki tüm gelişim işte orada profesyonel birinin desteği şart

Berkant bey senin yasta o kadar gobek normal degilmiki zaten sporada gec basladin.eee ya kuculecen orayida goturecen yada isi bi cizgi uste cekecen.o cizgiyide gectinmi donusu yok kimya profu olursun[emoji2]

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bizim salonda verdiğimiz savaşı goruyosun insan biraz karşılığını bekliyo bu gün yine gördün cardiyoya abandik bi ileri iki geri Mehter takımına döndük.[emoji4]

bazi şeyleri kabul ettirdim kendine temin arkadaş yazdi belli bi yaştan sonra hacım cok zor benim gibi geć başliyan ve 40 a giden yağlanmadan hacim arti baklava istek olsa metabolizma dayanmaz

Mali takıntı değilde.su tuvalete falan oturunca katlanmiyomu benim motivasyonu bitiriyo.[emoji4]

:) abi yaş ilerledi artık metabolizma hızı falan bir sürü şey var bence motivasyonunu düşürme gelişen yerlere bak bunları ben yaptım bunuda hallederim ama sabretmem lazım biraz daha sabır diyebilirsin.
salonda duş alınca aynada kendime bakıyorum bir gun. göbek var zaten sendekinden buyuk seninki göbek bile değil :):):) sesli düşünüp bu göbek bozuyor dedim.birisi vardı gayet duzgun vucudu var.abi göbeğini içeri çek öyle bak kendine daha iyi motive olursun dedi :) gun içide bunu yaparak karın kaslarını her zaman gergın tutarsın faydasını görürsün dedi.ben öyle yapıyorum elden geldikçe çok iyi oluyor birazda kendini kandırmaya çalışabilirsin aslında.

barış abi o barda enseyi acıtmaması için sunger ayrıyetten satılıyormu.ben squat yaparken ensem acıyor ağırlıkdan.pink zeppelin sordum bugun trapezleri sık dedi ama şimdi resimde görünce dikkatimi çekti de?

barış abi o barda enseyi acıtmaması için sunger ayrıyetten satılıyormu.ben squat yaparken ensem acıyor ağırlıkdan.pink zeppelin sordum bugun trapezleri sık dedi ama şimdi resimde görünce dikkatimi çekti de?
Sungersiz olur mu ya naptın sen sakatlarsin valla .satılır Heralde bilmiyorum ki burda var hepsinde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen salonda calision dimi söylesene salondaki adamlara alın diye

tenezzul edip söylemedim adamlar meteliğe kurşun atıyorlar :) nalburlarda falan sungerler var borulara yaltım için sarıyorlar yarın sormak lazım.her squattan sonra ensemde bar izi belli oluyor kızarmış durumda :):):)
hatun soracak birgun bu nerde oldu diyee :):):):):):)

tenezzul edip söylemedim adamlar meteliğe kurşun atıyorlar :) nalburlarda falan sungerler var borulara yaltım için sarıyorlar yarın sormak lazım.her squattan sonra ensemde bar izi belli oluyor kızarmış durumda :):):)
hatun soracak birgun bu nerde oldu diyee :):):):):):)
Yaw olurmu oyke şey yazık ensene valla zedelersin enseyi yapma öyle

Back
Yukarı