Liposuction yaptırArkadaşlar karın alt bölgedeki yağlanma için sıradışı fikirlere ihtiyaç var.cunku sıradan olan her şey denendi.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dusunmuyo değilim.egildigimde falan o karın katlanmiyomu bu kadar emeğe yazık diyorum bazen.Liposuction yaptır
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok zor bir bölge çok katı bir diyet ve uzun bir zaman bu diyeti bozmadan devam etmek lazım en az altı ayda diyeti bozmadan gidersek başarabiliriz gibi geliyor bana.Dusunmuyo değilim.egildigimde falan o karın katlanmiyomu bu kadar emeğe yazık diyorum bazen.
Ben o süreleri çoktan astım.her şey eksiksiz gibi ama demekki bişeyler hala eksik.kilo versen kuculuyosun alsan yaglaniyosun.arasi yok gibi geliyo insana.Çok zor bir bölge çok katı bir diyet ve uzun bir zaman bu diyeti bozmadan devam etmek lazım en az altı ayda diyeti bozmadan gidersek başarabiliriz gibi geliyor bana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ah Be abi aynen güzel ifade ettin kilo versen komple küçük kalıyoruz alsan göbekten ben herzaman diyorum kardiyosuz olmaz bu işBen o süreleri çoktan astım.her şey eksiksiz gibi ama demekki bişeyler hala eksik.kilo versen kuculuyosun alsan yaglaniyosun.arasi yok gibi geliyo insana.
Barış altı aydır yaptığım kardiyoyla Türkiyeyi bi tur atardim.ha işe yaramadimi yaradı tabi.ama yine söylüyorum iki ucu boklu değnek arada onca emekle yaptığın kasin bi kısmını kaybettiginemi yanarsin yada o alt karında yakamadan kalan Yagami.ve inanki bu altı aylık süreç burda yağ yakiminda yapılacaklar da herkesin altına imza atacağı her sey yapılmıştır.Ah Be abi aynen güzel ifade ettin kilo versen komple küçük kalıyoruz alsan göbekten ben herzaman diyorum kardiyosuz olmaz bu iş
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu olayı sadece Servet Dağlı abi çözer tecrübe var adamdaBarış altı aydır yaptığım kardiyoyla Türkiyeyi bi tur atardim.ha işe yaramadimi yaradı tabi.ama yine söylüyorum iki ucu boklu değnek arada onca emekle yaptığın kasin bi kısmını kaybettiginemi yanarsin yada o alt karında yakamadan kalan Yagami.ve inanki bu altı aylık süreç burda yağ yakiminda yapılacaklar da herkesin altına imza atacağı her sey yapılmıştır.
Mali bu yapılanların bi ötesi artık yasaklı ürünlere gidiyor.ama bazen insan öyle hırs yapiyoki sonuçlarına aldırmadan ne yapılacaksa yapası geliyo.farklı yağ yakıcılar falan kullanmak gerekir belki abi.karnitin cla falan yeterli gelmiyordur belki.
Gerek yok abi o kadarına büyük ihtimal su da olabilir dediğin bölgedeki , ama zaten en inatçı atılmayan yağ alt karındaki oluyor maalesef..Mali bu yapılanların bi ötesi artık yasaklı ürünlere gidiyor.ama bazen insan öyle hırs yapiyoki sonuçlarına aldırmadan ne yapılacaksa yapası geliyo.
Sağolsun servetin yardımcı olacağına eminim.ama en son aklimdaki bazı planları yaş ve sağlık engeliyle uygulaya madim ama pes etmiş değilimBu olayı sadece Servet Dağlı abi çözer tecrübe var adamda![]()
Pes etme zaten ama definasyon işini yaza bırak kışın yağ yakmak pek kolay değil benim göbek de aynı zatem yaza kadar devam bu şekildeSağolsun servetin yardımcı olacağına eminim.ama en son aklimdaki bazı planları yaş ve sağlık engeliyle uygulaya madim ama pes etmiş değilim
Abi ozaman çok yiyorsun demek ne bilim yada insülin direncini olctur belki orda sıkıntı vardır ha bende kardio çok etkili mi kilo alıyorum ama göbek aynı ne gitti ne büyüdü ama kilo alıyorum bu olumlu bisiBarış altı aydır yaptığım kardiyoyla Türkiyeyi bi tur atardim.ha işe yaramadimi yaradı tabi.ama yine söylüyorum iki ucu boklu değnek arada onca emekle yaptığın kasin bi kısmını kaybettiginemi yanarsin yada o alt karında yakamadan kalan Yagami.ve inanki bu altı aylık süreç burda yağ yakiminda yapılacaklar da herkesin altına imza atacağı her sey yapılmıştır.