30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Beslenme antreman kardiyo kalori azaltma.hit antreman.carbonhidrat azaltma karın egzersizleri daha niceleri carnitin cla yeşil çay elma sirkesi........

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok zor bir bölge çok katı bir diyet ve uzun bir zaman bu diyeti bozmadan devam etmek lazım en az altı ayda diyeti bozmadan gidersek başarabiliriz gibi geliyor bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben o süreleri çoktan astım.her şey eksiksiz gibi ama demekki bişeyler hala eksik.kilo versen kuculuyosun alsan yaglaniyosun.arasi yok gibi geliyo insana.

Ben o süreleri çoktan astım.her şey eksiksiz gibi ama demekki bişeyler hala eksik.kilo versen kuculuyosun alsan yaglaniyosun.arasi yok gibi geliyo insana.

Ah Be abi aynen güzel ifade ettin kilo versen komple küçük kalıyoruz alsan göbekten ben herzaman diyorum kardiyosuz olmaz bu iş

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah Be abi aynen güzel ifade ettin kilo versen komple küçük kalıyoruz alsan göbekten ben herzaman diyorum kardiyosuz olmaz bu iş

Barış altı aydır yaptığım kardiyoyla Türkiyeyi bi tur atardim.ha işe yaramadimi yaradı tabi.ama yine söylüyorum iki ucu boklu değnek arada onca emekle yaptığın kasin bi kısmını kaybettiginemi yanarsin yada o alt karında yakamadan kalan Yagami.ve inanki bu altı aylık süreç burda yağ yakiminda yapılacaklar da herkesin altına imza atacağı her sey yapılmıştır.

Barış altı aydır yaptığım kardiyoyla Türkiyeyi bi tur atardim.ha işe yaramadimi yaradı tabi.ama yine söylüyorum iki ucu boklu değnek arada onca emekle yaptığın kasin bi kısmını kaybettiginemi yanarsin yada o alt karında yakamadan kalan Yagami.ve inanki bu altı aylık süreç burda yağ yakiminda yapılacaklar da herkesin altına imza atacağı her sey yapılmıştır.
Bu olayı sadece Servet Dağlı abi çözer tecrübe var adamda :)

Abi ozaman çok yiyorsun demek ne bilim yada insülin direncini olctur belki orda sıkıntı vardır ha bende kardio çok etkili mi kilo alıyorum ama göbek aynı ne gitti ne büyüdü ama kilo alıyorum bu olumlu bisi

Back
Yukarı