actual1985
Üye
Mali tam buğday mi harbiden
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 40 olan nasil bisiy1.40 tl tam bugday diye aldim ama tam olmasa da normal makarnadan farklidir azcik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet abi acı biber yardımcı olabilr yağ yakımında..
Beyler aklıma takıldı size de danışayım dedim, şimdi kas yapmak için kilo almak gerek demi öle biliyoruz, peki şimdi geçen gün bir tv kanalında ana haberlerde 2 kişi gördüm nerdeyse 7-8 ayda yaklaşık 45-50 kilo vermişler, ilk resimleri obez sonraki resimleride fitness hocası gibi, değişim acayip, hatta bayanın biri pazularını bir sıkıyor, benimkinden büyük, baya kaslılar,bu nasıl oluyor, artı bayanlarda kas yapmak çok daha zor diye biliyorum,o kadar kalori açığı varken bu nasıl olur?? önceden de çalışıp definasyon yapcak bi halleride yoktu
yani kio verirkende kas yapabiliyor muyuz?
Afiyet olsunCilginlar gibi aci biber yiyorum sabah ogle aksam, oyle pul biber falan degil yazdan kurutulmus toxic kirmizi biberfaydasini gorumsumdur kesin zayiflarken.![]()
Sen beslenmene bak abi bol bol tavuk,yumurta, et,süt tüket gerisi hikayeTek kullandığım supplement supradyn all day
Nekadar gelisirsek artık
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yas kacti sizin![]()
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek dezavantaji istah aciyor evet, karsi koyabilirseniz iyi yoksa sikinti buyukHiç sorma ben acıyla yemek yediğimde ölümüne yiyorum resmen tadına bile bakmıyorum yemeğin
Paylasirsaniz ortalamalara bakıp bizim yaşlarda olanlara bi veri olur.dusukse gereken tedbirler alınmalı.bu olmasa gelişim cok zor.
Yaş kırk altı servet daha gerilerde bir iki resim paylaşmistim.sence bu testo düzeyine takviye lazimmi.Yas kacti sizin
Degerler aralikta gozukuyor ama
Testeron biraz dusuk prolaktinde sınıra yakin
40 yas civari ise fena degil
Hayalet üroloji bakıyor.ama bi sebep yarat libido falan dersen.olcumu nerde yaptirdiniz? devlet hastanelerinde dahiliye uzmanlari bakiyormu acaba.
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Oncelikle masallahYaş kırk altı servet daha gerilerde bir iki resim paylaşmistim.sence bu testo düzeyine takviye lazimmi.